1. Haberler
  2. Spor
  3. Süper Lig’de Kombine Bilet Fiyatları Açıklandı: Fenerbahçe’den En Pahalısı, Konyaspor’dan En Ucuzu!

Süper Lig’de Kombine Bilet Fiyatları Açıklandı: Fenerbahçe’den En Pahalısı, Konyaspor’dan En Ucuzu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in 2024-2025 sezonu öncesi kulüpler kombine kartlarını satışa sundu. Sezonluk biletlerin en ucuzu 800 lira iken, en pahalısı ise Fenerbahçe’ye ait ve 325 bin lira. Fenerbahçe’de maraton alt E blok ve Fenerium alt E blok, 325 bin liraya satılan kombine kartlarla ligin en pahalı kombinesine sahip. Bu fiyatlar geçen yılla aynı, ancak diğer tribünlerin fiyat aralıkları değişmiş.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Üyeleri, maraton alt H bloktan 25 bin lira karşılığında kombine bilet aldı. Kale arkası biletleri 15 bin lira, öğrenci biletleri ise 9 bin lira oldu. Geçen sezon en yüksek fiyat 150 bin liraydı. Konyaspor ise en ucuz kombinesini satışa çıkardı. Kale arkası üst bilet fiyatını 800 lira olarak belirlerken, geçen yıl kombine kart sahipleri, 1 Temmuz’a kadar bu biletlerini 600 lira karşılığında yeniden alabildi.

Galatasaray’da ise eski kombine kart sahiplerinin yüzde 97’si biletlerini yeniledi. Sarı-kırmızılı kulüp, kale arkası kombinelerini 14 bin ile 16 bin lira arasında satışa çıkarırken, diğer tribünlerin bilet fiyatları 32 bin 500 ile 112 bin 500 lira arasında değişti. Geçen yıl en yüksek fiyat 44 bin liraydı. Beşiktaş’ta yeni sezon kombineleri 11 bin liradan başladı, en pahalı biletler VIP 101 ve VIP 100 bloklarındaydı ve fiyatları sırasıyla 210 bin ve 240 bin lira.

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Bodrum FK’nın en yüksek fiyatlı kombine bileti 90 bin lira. Göztepe, Eyüpspor ve Bodrum FK, sezon öncesi kombine biletlerini satışa sundu. Göztepe’nin bilet fiyatları 900 liradan başlarken, diğer tribünler için 2 bin 200 ile 28 bin lira arasında değişti. Eyüpspor ise kombine kartlarını açık tribün bölümlerine 3 bin lira civarından satışa sundu. Bodrum FK ise Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’dan sonra en yüksek fiyatlı kombineleri sattı ve fiyatları 15 bin ile 90 bin lira arasında değişti. Süper Lig’deki diğer kulüplerin kombine bilet fiyatları ise 5 bin ile 50 bin lira arasında değişiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Süper Lig’de Kombine Bilet Fiyatları Açıklandı: Fenerbahçe’den En Pahalısı, Konyaspor’dan En Ucuzu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin