1. Haberler
  2. Ankara
  3. Şüpheliler Tarafından Tehdit: Suikast Planı Ortaya Çıktı!

Şüpheliler Tarafından Tehdit: Suikast Planı Ortaya Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Savcısı Y.E., ‘Yeni Doğan Çetesi’ soruşturması kapsamında makamında şüphelilerin avukatı ve irtibatlı olduğu 3 kişi tarafından tehdit edildi. Soruşturma kapsamında tutuklu bulunan şüphelilerin tahliyesi için cumhuriyet savcısını arayan avukat A.A., savcıya suikast planlandığını, ailesine zarar verileceğini, tahliye gerçekleşmezse kendisine suikast yapılacağını belirtti. Cumhuriyet Savcısı Y.E. tarafından Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na yapılan ihbar üzerine derhal soruşturma başlatıldı.

Cumhuriyet savcısının kişisel ve ailevi bilgilerinin nasıl sızdırıldığı araştırıldı, avukat A.A. hakkında kasten öldürmeye teşebbüs ve örgüt kurma suçlarından şüpheli olarak dosyası genişletildi ve fiziki ve teknik takip kararı alındı. A.A.’nın irtibatlı olduğu M.K.Z. hakkında da takip kararı alındı. Şüphelilerle yapılan görüşmenin kaydı alındı ve M.K.Z.’nin cumhuriyet savcısına yönelik tehditleri kayda geçirildi.

Şüpheliler fiziken takip edildi ve M.K.Z.’nin diğer isimlerle görüştüğü tespit edilerek kayıt altına alındı. Soruşturma kapsamında 3 jandarma görevlisinin cumhuriyet savcısının bilgilerini sorguladığı belirlendi ve gözaltı talimatı verildi. 7 şüpheli, avukat A.A. ve irtibatlıları M.K.Z., B.Ç. ve Y.Ç. gözaltına alındı ve Büyükçekmece Adliyesi’ne sevk edildi.

Sonuç olarak, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nda yürütülen ‘Yeni Doğan Çetesi’ soruşturması kapsamında cumhuriyet savcısını tehdit eden ve suikast planlayan şahısların tespit edilerek gözaltına alındığı ve adliyeye sevk edildiği bilgisi paylaşıldı. Soruşturma devam ediyor ve gelişmeler ilerleyen süreçte kamuoyu ile paylaşılacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şüpheliler Tarafından Tehdit: Suikast Planı Ortaya Çıktı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin