1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Suriyeli A.C. Tramvay Kazasında Yaralandı, Vatman Polis Merkezine Götürüldü

Suriyeli A.C. Tramvay Kazasında Yaralandı, Vatman Polis Merkezine Götürüldü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde bulunan T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattında meydana gelen kazada, Suriyeli bir vatandaş olan A.C. tramvayın çarpması sonucu yaralandı. Olay saatleri sabah 08.30 sularında gerçekleşti. A.C., yolun karşısına geçmek isterken tramvay yolunda ilerlerken tramvayın çarpması sonucu yola savruldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Zeytinburnu istasyonunda durdurulan tramvayın vatmanı, olay yerine ulaşarak durumu kontrol etti. Kazanın tramvay seferlerinde herhangi bir aksaklığa neden olmadığı belirtildi. Yani diğer tramvay seferleri normal şekilde devam etti ve yolcuların seyrini etkilemedi. Vatman, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kazanın nedeniyle ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı. Tramvay yolunda karşıdan karşıya geçmeye çalışan A.C.’nin kural ihlali yaparak tramvayın çarpmasına neden olduğu belirlendi. Sürücü hakkında yapılan soruşturmada, hız sınırlarına uyduğu ve herhangi bir ihmalinin bulunmadığı ortaya çıktı. A.C.’nin yaralanmasına neden olan kazanın tamamen kendi kusuru olduğu tespit edildi.

Yaralı A.C.’nin durumunun ciddiyetini koruduğu ancak hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Hastanede tedavi altına alınan A.C.’nin durumunun stabil olduğu ve tedavisinin devam edeceği belirtildi. Olayın ardından tramvay seferlerinde herhangi bir aksaklık yaşanmaması, soruşturma ve kaza incelemelerinin hızla tamamlanacağı şeklinde açıklamalar yapıldı.

Kaza sonrasında şehirdeki tramvay seferlerinin normal seyrinde devam ettiği ve yolcuların herhangi bir olumsuz etkilenmedikleri belirtildi. Polis ekipleri, olayın detaylarını inceleyerek kusurun tamamen A.C.’de olduğunu doğruladı. Kazanın sonuçlarında ise vatmanın herhangi bir ihmali veya kusuru bulunmadığı belirlendi. Kazaya ilişkin detaylı raporun hazırlanması ve gerekli işlemlerin yapılması için soruşturmanın titizlikle yürütüldüğü ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Suriyeli A.C. Tramvay Kazasında Yaralandı, Vatman Polis Merkezine Götürüldü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin