1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Suriyeli Yasin Dibo’nun ölümü şoke etti!

Suriyeli Yasin Dibo’nun ölümü şoke etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, dün öğle saatlerinde Gaziantep’teki özel bir hastanede meydana geldi. Adı açıklanmayan Kahramanmaraş’ta yaşayan yabancı uyruklu bir kişi, saç ekimi için hastaneye geldi. Hastaneye giriş yaptıktan sonra sabah saatlerinde fotoğraflarını ailesine cep telefonuyla gönderdi.

Hastane yetkilileri, 5 saat sonra hastanenin personeli tarafından aileye kişinin hayatını kaybettiği haberi verildi. Söz konusu kişinin hiçbir sağlık sorunu olduğu belirtilmemesine rağmen kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği ifade edildi. Ailesi durumu polise bildirerek şikayetçi oldu. Beş çocuk babasının cansız bedeni otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Yasin Dibo’nun oğlu Muhammed Dibo, babasının saç ekimi için gittiği hastaneden ölüm haberini aldıklarında büyük bir şok yaşadıklarını belirtti. Dibo, babasının hastaneden önce kendilerine fotoğraflar attığını ve ölümünden dolayı şikayetçi olduklarını dile getirerek, “Babam saç ekimi için anlaştığı Gaziantep’teki özel hastaneye gitti. Dün sabah operasyon için hastaneye çağrıldı ve ameliyata girmeden önce bize fotoğraflar gönderdi. Ancak ne olduğunu tam olarak bilmiyoruz, narkoz yüksek dozda mı verildi yoksa başka bir şey mi oldu bilmiyoruz, vefat etti. Haberi alır almaz hastaneye gidip şikayette bulunduk. Kalp krizi denildi ama net bir ölüm nedeni yok. Eğer babamın ölümünde ihmali olan varsa sonuna kadar haklarımızı arayacağız” dedi. Hastane yönetimi ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Suriyeli Yasin Dibo’nun ölümü şoke etti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin