1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. “Sürpriz Geliyor: Ayrıntılar Yakında!”

“Sürpriz Geliyor: Ayrıntılar Yakında!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konferans Merkezi’nde Bu Sabah gerçekleştirilen basın açıklamasında Sağlık Bakanı, yeni koronavirüs vakaları hakkında bilgi verdi. Sağlık Bakanı, son 24 saat içinde ülke genelinde 150 yeni vaka tespit edildiğini açıkladı. Bu vakaların çoğunun yurt dışından gelenlerden ve temaslılarından kaynaklandığı belirtildi.

Sağlık Bakanı, “Vaka sayılarının artmaya devam etmesi endişe vericidir. Vatandaşlarımızdan tedbirlere uymalarını ve sosyal mesafe kurallarına titizlikle uymalarını rica ediyoruz” dedi.

Açıklamada ayrıca, son bir hafta içinde vakaların en fazla artış gösterdiği iller sıralandı. İstanbul, Ankara ve İzmir’in başı çektiği listenin devamında Bursa, Antalya ve Kocaeli gibi iller yer aldı.

Bu gelişmelerin ardından, Sağlık Bakanlığı yetkilileri, vatandaşların hijyen kurallarına uymalarını, maske kullanımına özen göstermelerini ve toplu alanlardan uzak durmalarını hatırlattılar.

Vatandaşlar, Sağlık Bakanlığı’nın yayınladığı günlük verilere ve alınan önlemlere dikkatle takip etmeye devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
“Sürpriz Geliyor: Ayrıntılar Yakında!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin