1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Tanker kazasında ölü ve yaralı: Cizre’de facia!

Tanker kazasında ölü ve yaralı: Cizre’de facia!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cizre ilçesi Nusaybin kara yolu 6. kilometrede meydana gelen kaza, Reşad Yavuz yönetimindeki akaryakıt yüklü tanker ile plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir kamyonun çarpışması sonucunda gerçekleşti. Kazanın ardından tanker alev aldı ve yangın söndürülmek için ekipler seferber edildi. Sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi.

Sağlık ekipleri, Reşad Yavuz’un hayatını kaybettiğini belirlerken, yaralı kamyon şoförü ise Cizre Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yanan tanker kontrol altına alınarak yangın söndürüldü ancak Yavuz’un cansız bedeni otopsi için morga götürüldü. Güvenlik kamerasına da yansıyan kaza hakkında soruşturma başlatıldı.

Tanker kazası, talihsiz bir kaza sonucunda meydana gelmiş olup, hayatını kaybeden Reşad Yavuz’un ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Yaralı kamyon şoförüne acil şifalar dilerken, kazanın detaylarının netleşmesi için soruşturmanın başlatıldığını belirtmek isteriz. Kaza sonrasında olay yerine intikal eden ekiplerin yerinde müdahalesiyle yangının büyümesi önlenmiş ve olası daha büyük bir facianın önüne geçilmiştir. Hayatını kaybeden Yavuz’un yakınları tarafından alınacak olan tedbirler ile benzer kazaların önüne geçilmesi umulmaktadır.

Kazanın meydana geldiği Nusaybin kara yolundaki trafiğin normale dönmesi için ekiplerin çalışmaları sürmektedir. Kamyon şoförünün sağlık durumunun ise yakından takip edildiği belirtilmiştir. Kaza sonrası oluşan maddi hasarın tazmin edilmesi ve sorumluların adalete teslim edilmesi için çalışmaların sürdüğü bilinmektedir. Tanker kazası sonrası ilgili kurumlarca verilecek detaylı bilgilerin kamuoyuyla paylaşılması beklenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tanker kazasında ölü ve yaralı: Cizre’de facia!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin