1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Tanzanya’da İki Su Kuyusu Açacak Hayırsever!

Tanzanya’da İki Su Kuyusu Açacak Hayırsever!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeşim Meço Davutoğlu, Tanzanya’ da hayır işleri yapan ve Aşure Vakfı ile Aşure Yetimhanesi’ni kuran Türkiye’nin eski Darüsselam Büyükelçisi Ali Davutoğlu’nun eşi olarak bilinmektedir. Tanzanya’da 11 yıldır birçok hayır işine imza atan Davutoğlu, engelli bisikletlerinin ve protezlerin dağıtımını sağlayarak kadınların kalkınmasına destek olmuş ve albinolara yardım etmiştir. Ayrıca, ülkede farkındalık oluşturmak için çeşitli faaliyetlerde bulunmuştur. Son olarak, Şehit Mehmet Ali Horoz’un vasiyetini yerine getirmek amacıyla harekete geçerek su kuyusu açılması için bir kampanya başlatmıştır.

Davutoğlu, kısa bir sürede toplanan bağışlar ile iki su kuyusu açacak seviyeye ulaştığını belirtmiştir. Kendisi ve eşi yıllardır yardım faaliyetlerine devam etmekte olup Tanzanya’da kalıp yardımlarını sürdürme kararı almışlardır. Şehit Ali Horoz’un vasiyetini gördükten sonra hemen harekete geçen Davutoğlu, güzel bağışlarla desteklenerek şehit adına Tanzanya’ya su kuyuları açacaklarını duyurmuştur.

Üç gün önce şehit olan Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz’un çektiği videoda, rüyasında şehit olacağını gördüğünü ve eğer şehit olursa Afrika’da bir su kuyusu açılmasını rica ettiğini belirttiği ortaya çıkmıştır. Bu istek üzerine Yeşim Meço Davutoğlu, vasiyeti yerine getirerek Tanzanya’ya su kuyuları açacak ve şehidin isteğini gerçekleştirecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tanzanya’da İki Su Kuyusu Açacak Hayırsever!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin