1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Tarım ve Orman Müdür Vekili Cinayetinde Dikkat Çeken Detaylar Ortaya Çıktı: İşte Teslim Olan Şüphelinin İtirafları

Tarım ve Orman Müdür Vekili Cinayetinde Dikkat Çeken Detaylar Ortaya Çıktı: İşte Teslim Olan Şüphelinin İtirafları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü binası, 6 Ekim günü saat 15.00 civarında yaşanan olayla gündeme geldi. Binadan duyulan beş el silah sesi üzerine polis ekipleri olay yerine yönlendirildi. Makam odasında kanlar içinde bulunan İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Murat Yakupoğlu’nun hayatını kaybettiği belirlendi. Yakupoğlu’nun cenazesi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu’na götürüldü ve ailesine teslim edildikten sonra İzmir’de defnedileceği öğrenildi.

Olayın faili olarak gösterilen Selçuk A. isimli şüpheli, Yakupoğlu’nun ilişki yaşadığı kadının boşanma sürecinde olan eşi olduğu iddia edildi. Şüpheli, olaydan 24 saat sonra Çınarlı Mahallesi’nde jandarma ekiplerini görünce ailesinin işlettiği kafeye giderek jandarmayı arayarak teslim olmak istediğini belirtti. Selçuk A.’nın jandarma ekiplerine teslim olma anları fotoğraflarla belgelendi.

Gözaltına alınan ve polise teslim edilen şüpheli, emniyette verdiği ifadede, Murat Yakupoğlu’nu boşanma sürecindeki eşiyle ilişkisi sebebiyle öldürdüğünü ve silahı attığını itiraf etti. Selçuk A.’nın İstanbul’da yaşayan ve şüpheli tarafından tehdit edildiği belirtilen boşanma aşamasındaki eşi tarafından koruma kararı aldığı ortaya çıktı.

Olayın detayları ve cinayetin işleniş şekli üzerine soruşturma devam ederken, Selçuk A.’nın motivasyonu ve cinayeti işleme sebebi üzerinde detaylı araştırmalar yürütülmektedir. Şüpheli ifadesinde, işlediği cinayeti boşanma sürecinde olduğu eşinin ilişkisi sebebiyle gerçekleştirdiği yönünde beyanlarda bulunmuştur.

Şehir genelinde ender rastlanan cinayet vakalarından biri olan bu olay, basında geniş yer bulmuş ve kamuoyunda da büyük yankı uyandırmıştır. İlgili tarafların ifadeleri ve deliller üzerinde yürütülen detaylı inceleme süreci sonucunda, olayın tüm gerçekleri gün yüzüne çıkarılacak ve adalet yerini bulacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tarım ve Orman Müdür Vekili Cinayetinde Dikkat Çeken Detaylar Ortaya Çıktı: İşte Teslim Olan Şüphelinin İtirafları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin