1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Tarsus’ta Yolcu Otobüsü TIR’a Çarptı: 4 Kişi Yaralandı!

Tarsus’ta Yolcu Otobüsü TIR’a Çarptı: 4 Kişi Yaralandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Mersin’in Tarsus ilçesinde meydana geldi. Şehirlerarası sefer yapan 27 plakalı otobüs, TEM Otoyolu Karakütük Mahallesi civarında seyir halinde olan bir TIR’a arkadan çarptı. Otobüsü M.G adındaki sürücü kullanıyordu. TIR’ın sürücüsü ve plakası henüz belirlenememişti.

Kaza sonucunda otobüste bulunan sürücü M.G, muavin H.B ve yolcular D.Z. ile S.A. yaralandı. Otobüs kazanın ardından itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle sıkışan sürücü kurtarılarak ambulansla Tarsus Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Yaralılara hastanede gerekli tedavilerin yapılması için müdahale edilmeye başlandı.

Kazaya tanıklık edenler, otobüsün hızlı bir şekilde seyir halinde olduğunu ve TIR’a çarpmadan önce ani bir frenleme hareketi yaptığını ifade ettiler. Durumu gören diğer sürücüler hemen olay yerine ulaşarak sağlık ekiplerine ve itfaiyeye haber verdiler. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yaralıları enkazdan çıkararak hastaneye sevk ettiler.

Kazanın sebebi ile ilgili detaylı inceleme başlatıldı. Kaza yapan sürücülerin ifadeleri alındı ve olayın nedenleri üzerinde çalışmalar sürdü. TIR’ın plakası ve sürücüsü hakkında da bilgi toplanarak soruşturma detaylandırıldı.

Kazada yaralanan 4 kişinin sağlık durumlarıyla ilgili hastaneden sürekli olarak bilgi alınmaya devam ediliyor. Yetkililer, olayın ardından sürücülere daha dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundular. Benzer kazaların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağı belirtildi. Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılması için çalışmalar devam ediyor. Hem yaralıların hem de diğer sürücülerin güvenliği için gerekli her türlü önlem titizlikle alınıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tarsus’ta Yolcu Otobüsü TIR’a Çarptı: 4 Kişi Yaralandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin