1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Tartışma Kanlı Bitti: Enişte Kıskıvrak Yakalandı!

Tartışma Kanlı Bitti: Enişte Kıskıvrak Yakalandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çukurova ilçesi Toros Mahallesi’nde 19 Ağustos’ta meydana gelen dehşet veren olayda, gündelik işlerde çalışan Cafer Gültekin’in 2 yıllık eşi S.G., şiddetli geçimsizlik nedeniyle evi terk edip boşanma kararı almıştı. Eşyalarını toplamak için ailesinin evine giden S.G., burada eşi Cafer Gültekin ile tartışmış ve ayrıldıktan sonra tekrar ailesinin evine dönmüştü. Olayı öğrenen S.G.’nin fabrika işçisi ağabeyi Volkan Özdemir ise eniştesi Cafer Gültekin’i telefonla arayarak olay yerine çağırmıştı.

Parkta buluşan Volkan Özdemir ve Cafer Gültekin arasındaki tartışma, kısa sürede kavgaya dönüşmüş ve sonuçta Volkan Özdemir, tabancayla eşini başından vurarak olay yerinden kaçmıştı. Cafer Gültekin ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmış ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Cinayet Büro Amirliği ekipleri Volkan Özdemir’i saklandığı yerde bulup gözaltına almıştı.

Emniyette ifade veren Volkan Özdemir, kardeşine kötü davranıldığını duyduğunu ve aralarını düzeltmeleri için Cafer Gültekin’i buluşmaya çağırdığını belirtmişti. Ancak tartışmanın büyümesi üzerine öfkeyle hareket ettiğini ve aslında öldürmek istemediğini söylemişti. Adliyeye sevk edilen Volkan Özdemir, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Çocuklarının olmadığı öğrenilen Gültekin çiftinin yaşadığı bu trajik olay, çevrede büyük üzüntüye neden olmuştu. Gültekin’in vefatı, aileleri ve yakın çevresini derinden sarstığı gibi, toplumda da infiale yol açmıştı. Bu acı olay, şiddetin ve geçimsizliğin sonuçlarının ne kadar vahim olabileceğini bir kez daha gözler önüne sermişti. Aile içi şiddetin ve geçimsizliğin önlenmesi için toplumsal olarak daha duyarlı olunması gerektiği bir kez daha hatırlatmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tartışma Kanlı Bitti: Enişte Kıskıvrak Yakalandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin