1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Tartışma Silahlı Kavgaya Dönüştü: 2 Kardeş Hayatını Kaybetti!

Tartışma Silahlı Kavgaya Dönüştü: 2 Kardeş Hayatını Kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mustafakemalpaşa’da meydana gelen olayda, Yenidere Mahallesi 2. TOKİ konutlarında saat 16.30 sıralarında dramatik bir olay yaşandı. Özkan ve Ahmet Gitmez’in ailelerine gittikleri sırada, kavga edip tartıştığı iddia edilen kardeşleri B.G.’nin eşi Mehmet G. ile karşılaştı. Husumet nedeniyle başlayan tartışma sonrasında Mehmet G.’nin kardeşleri Muhammet ve Kemal G. de olay yerine gelerek silahlı kavgaya dönüştürdü.

Vücutlarına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Özkan ve Ahmet Gitmez, hastaneye götürülmek üzere hafif ticari araçla yola çıktılar. Ancak araç yolda arıza yaptı ve bu nedenle Özkan Gitmez taksiyle, Ahmet Gitmez ise ihbarla olay yerine sevk edilen ambulansla Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Ne yazık ki tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybettiler.

Özkan Gitmez’in 3, Ahmet Gitmez’in ise 4 çocuk babası olduğu ortaya çıktı. Polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaparken 3 şüpheliyi kısa süre içinde yakalayarak gözaltına aldı. Suç aleti tabanca ile birlikte yakalanan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatılırken, hayatını kaybeden Gitmez kardeşlerin üzerinde bir tabanca ve tüfek bulundu. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tartışma Silahlı Kavgaya Dönüştü: 2 Kardeş Hayatını Kaybetti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin