1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. TBMM Bakandan Sucuk Partisi İddialarına Sert Tepki!

TBMM Bakandan Sucuk Partisi İddialarına Sert Tepki!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde yapılan ‘sucuk partisi’ iddialarına tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, haberleri hazırlayanlara, servis edenlere ve konuyu yayanlara tepkisini dile getirdi. AK Parti Kayseri Milletvekili ve aynı zamanda TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı olan Hulusi Akar, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Yalanı, Dolanı, Fesadı, Fitneyi; Haber olarak hazırlayanlara, pişirenlere, servis edenlere ve bunu yiyenlere afiyet olsun. Biraz akıl, Biraz vicdan, Biraz insaf… siyasi Ahlak ? Basın Ahlakı ?” ifadelerini kullandı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da medyada çıkan sucuk partisi iddialarına tepki gösterdi. Başkan Büyükkılıç, geçen hafta içinde yapılan etkinliklerde sucuk ikramının sıradan bir uygulama olduğunu belirtti. Yaptığı açıklamada, etkinliklerde sucuk ikram etme amacının, Kayseri’nin yöresel ürünlerini tanıtmak olduğunu ve bunun normal bir uygulama olduğunu vurguladı. Başkan Büyükkılıç, bu tür etkinliklerin belediyenin cebinden herhangi bir para çıkmadan gerçekleştirildiğini ve sadece şehrin ürünlerini tanıtmayı amaçladıklarını ifade etti.

Başkan Büyükkılıç, Kayseri’nin ürünlerine sahip çıktıklarını ve bu ürünleri tanıtmak amacıyla yapılan etkinliklerde de aynı prensibi izlediklerini belirtti. Başkan Büyükkılıç’ın ifadelerine göre, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde düzenlenen uluslararası yarışmada Türkiye, Portekiz, Romanya ve Danimarka takımlarına da sucuk ikramında bulunulmuş ancak kendisi ve bakanlar hiçbir şey yememiştir. Başkan Büyükkılıç, yapılan etkinliklerin sadece şehrin ürünlerini tanıtmak amacıyla gerçekleştirildiğini ve sucuk partisi gibi değerlendirmelerin ucuz siyaset ve istismara dayalı olduğunu dile getirdi.

Başkan Büyükkılıç, şehrin ürünlerine sahip çıkmayı ve tanıtmayı amaçladıklarını belirtirken, siyasi istismarcılığa karşı olduklarını ve şehrin sıkıntılarına da sahip çıktıklarını vurguladı. Belediyenin düzenlediği etkinliklerde sucuk ikramının sadece şehrin ürünlerini tanıtmak amacıyla yapıldığını ve maliyetinin belediyeye ait olmadığını belirtti. Başkan Büyükkılıç, şehrin gelişimine ve tanıtımına katkı sağlamak amacıyla yapılan bu tür etkinliklerin siyasi çıkarlarla ilişkilendirilmesini doğru bulmadığını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TBMM Bakandan Sucuk Partisi İddialarına Sert Tepki!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin