1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. TBMM Başkanı Kurtulmuş: İsrail ve çetesi barbar!

TBMM Başkanı Kurtulmuş: İsrail ve çetesi barbar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İsrail’in Başbakanı Netanyahu ve ekibini eleştirerek, “İsrail Netanyahu ve çetesi barbar, zalim, katil, soykırımcı, savaş suçlusu. Ancak soruna sadece Netanyahu ve çetesini suçlayarak çözüm bulunamaz” dedi.

Esenler Belediyesi tarafından Türk bestekâr Buhurizâde Mustafa Itrî Efendi’ye atfedilen 2024-2025 Kültür-Sanat Sezonu, Yıldız Teknik Üniversitesi Tarihi Hamam’da açıldı. Açılışa TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İstanbul Valisi Davut Gül, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ve diğer davetliler katıldı. Program, sanat ve siyaset dünyasından birçok ismi bir araya getirerek, Buhurizâde Mustafa Itrî Efendi’nin eserlerinin icra edileceği “Öz Müziğimizden Sesler” konserine ev sahipliği yaptı.

Kurtulmuş, açılış programında yaptığı konuşmada, “İstanbul bizim medeniyetimizin önemli bir cazibe merkezi ve dünyanın başkenti olmuş bir şehir. Dünya şu anda büyük sorunlarla karşı karşıya ve büyük kaosların yaşandığı bir dönemden geçiyor. İnsanlık tarihinde zor problemlerle karşı karşıyayız. Gazze ve diğer krizlerin çözümü için Netanyahu ve çetesini suçlayarak bu sorunların çözülmeyeceği açıktır. Netanyahu ve ekibi barbar, zalim, katil, soykırımcı, savaş suçlusu. Ancak sadece onları suçlayarak soruna çözüm bulunamaz” şeklinde konuştu.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ise açılış konuşmasında, “Dünya şu anda zor bir dönemden geçiyor. Her birimiz yüreğimizin bir kısmını Filistin ve Gazze’de hissediyoruz. Kültürel etkinliklerde salon doluluğunda en yüksek orana sahibiz. Kültür sezonu boyunca salonlar tıklım tıklım dolu. Esenler’in kültürel faaliyetleri 2009 yılındaki 250 koltuktan, bugün 11 bin koltuğa kadar büyüdü” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TBMM Başkanı Kurtulmuş: İsrail ve çetesi barbar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin