1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’tan sert açıklama: “Teröre Asla Teslim Olmayacağız”

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’tan sert açıklama: “Teröre Asla Teslim Olmayacağız”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Ankara TUSAŞ’taki terör saldırısının zamanlaması ve seçilen mekan itibarıyla iyi planlanmış bir terör saldırısı olduğunu belirtti. TUSAŞ’ın Kahramankazan’daki yerleşkesini ziyaret eden Kurtulmuş, Milli savunma sanayimizin önemli kuruluşlarından birisi olan TUSAŞ’ta devletin bütün yetkilileriyle birlikte ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Kurtulmuş, bu saldırıları püskürteceklerini ve teröre asla boyun eğilmeyeceğini vurgulayarak, birlik ve beraberlik içinde olduklarını ifade etti.

Kurtulmuş, saldırının tesadüfi olmadığını belirterek, zamanlaması ve mekan seçiminin iyi planlanmış bir terör saldırısı olduğunu söyledi. Sadece 2 terörist tarafından gerçekleştirilen bu saldırının arkasında planlayanların ve gerçek niyetlerin olduğunu bildiklerini ve buna karşı her alanda hazırlıklarını eksiksiz sürdürdüklerini ifade etti. Saldırı sonucunda TUSAŞ çalışanları ve Türk milli savunma sanayinde çalışanların milli duygularının güçlendiğini belirten Kurtulmuş, Türkiye’nin milli savunma sanayindeki gücünün, tam bağımsızlık hedefinde atılan en stratejik adımlardan biri olduğunu vurguladı. Hiçbir planın Türkiye’yi tam bağımsızlık hedefinden geri döndüremeyeceğini belirten Kurtulmuş, terör saldırısının Türk halkını daha da birleştirdiğini dile getirdi.

Türkiye’nin teröre karşı kararlı duruşunun altını çizen Kurtulmuş, teröristlerin amaçlarına ulaşamayacaklarını ve Türkiye’nin terörle mücadelesinde kararlılıkla ilerleyeceğini söyledi. Saldırıların Türkiye’nin birlik ve dayanışma ruhunu daha da pekiştirdiğini belirten Kurtulmuş, milletin teröre karşı tek yürek olduğunu ifade etti. Kurtulmuş, terörle mücadelenin sadece güvenlik güçlerinin değil, tüm milletin ortak sorumluluğu olduğunu vurgulayarak, teröristlerin hedeflerine asla ulaşamayacaklarını dile getirdi.

Başkan Kurtulmuş, terör saldırısının ardından Türkiye’nin terörle mücadelesini daha da kararlı bir şekilde sürdüreceğini ve terör örgütlerine geçit vermeyeceklerini belirtti. Türkiye’nin birlik ve beraberlik içinde teröre karşı mücadelesini devam ettireceğini ifade eden Kurtulmuş, milletin gücünün terör karşısında her zaman galip geleceğine olan inancını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’tan sert açıklama: “Teröre Asla Teslim Olmayacağız”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin