1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. TBMM’den Çarpıcı Karar: Teröre Karşı Birlikte Mücadele Başladı!

TBMM’den Çarpıcı Karar: Teröre Karşı Birlikte Mücadele Başladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da TUSAŞ’a yönelik 23 Ekim 2024 tarihinde gerçekleşen terör saldırısının ardından TBMM Başkanlığı tarafından sunulan ve Genel Kurul’da kabul edilen tezkere, saldırının ülkenin barış ve huzurunu hedef aldığını vurguladı. Tezkerede, saldırının Türkiye’nin huzur ve istikrarına zarar vermeyi amaçlayan karanlık odakların ve emperyalist güçlerin bir planı olduğu belirtildi. Özellikle saldırının milletin birlik ve beraberliğini hedef aldığı vurgulandı. Hiçbir gücün, ülkemizin birliğini bozamayacağı ve terör saldırılarının ülkenin barış ve istikrarına zarar veremeyeceği vurgulandı. Ayrıca saldırının, Türkiye’nin milli savunma sanayisi alanındaki ilerleyişini ve tam bağımsız Türkiye hedefini sekteye uğratma çabası olduğu belirtildi.

Tezkere, saldırı sonrasında milletin gösterdiği birlik ve dayanışma ruhunu övdü ve “Milletimizin metaneti ve birlik duygusu, tarihten gelen güçlü irademizin bir yansımasıdır. Bu irade, her türlü terörist saldırıyı boşa çıkaracak güçtedir” ifadelerine yer verdi. TBMM, tezkere sonunda terör örgütlerine ve onları destekleyen tüm unsurlara karşı kararlılıkla mücadele edileceğini bir kez daha ilan etti.

Tezkere, terör saldırısının Türkiye’nin barış ve istikrarını hedef aldığını belirterek, ülkenin birlik ve beraberliğine zarar vermeyi amaçlayan karanlık odakların ve emperyalist güçlerin bir planı olduğunu vurguladı. Saldırının Türkiye’nin milli savunma sanayisi alanındaki ilerleyişini sekteye uğratma çabasının altı çizildi. Hükümet, milletin teröre karşı sergilediği birlik ve dayanışma ruhunu övdü ve bu iradenin her türlü terör saldırısını boşa çıkaracak güçte olduğunu belirtti.

Tezkere, Türkiye’nin terör örgütlerine ve destekçilerine karşı kararlılıkla mücadele edeceğini belirterek, ülkenin barış ve istikrarını hedef alan her türlü saldırıya karşı milletin birlik içinde duracağının altını çizdi. TBMM, terör saldırısının ardından gösterilen birlik ve dayanışma ruhunun önemine vurgu yaparak, milletin teröre karşı sergilediği kararlı duruşunu destekledi. Sonuç olarak, Türkiye’nin terörle mücadele konusundaki kararlılığının altı çizildi ve milletin teröre karşı birlik içinde duracağına dair güçlü bir mesaj verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TBMM’den Çarpıcı Karar: Teröre Karşı Birlikte Mücadele Başladı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin