1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Tedirginlik Devam Ediyor: Parkta Olayların Ardından Vatandaşların Endişesi

Tedirginlik Devam Ediyor: Parkta Olayların Ardından Vatandaşların Endişesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

12 Ağustos günü Tepebaşı ilçesi Uluönder Mahallesi’nde bulunan Şehit Rüstem Demirbaş Parkı’nda maske, hücum yeleği, kask ve gözlük takan Arda K., 5 vatandaşı bıçakladıktan sonra yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesi tamamlanan Arda K., sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın üzerinden günler geçmesine rağmen çay bahçesinde oturan vatandaşlar hala tedirgin. Şahitler, artık daha az gelirken, diğerleri kısa süreli oturmayı tercih ediyor. Parkta oturan vatandaşların sürekli etraflarını kolaçan ettikleri gözlemlendi.

Şirintepe Mahallesi’nde ikamet eden Muzaffer Cansu, olayın yaşandığı parka sıkça gittiğini ve olay sonrasında herkeste bir tedirginlik hissedildiğini belirtti. Cansu, yaşlı kesimin hareket kabiliyetinin zayıf olması nedeniyle parkın bilinçli olarak seçildiğini ve insanların tedirgin olduğunu dile getirdi. Vatandaşlar, sağlarına sollarına bakarak çekimserlik ve korku içinde olduklarını gözlendi.

Olay sırasında bölgede bulunan Kazım Yanıpınar, saldırıya uğramadan olayı gözlemlediğini aktardı. Arkadaşı Cumali’nin yaralandığını ve kan aktığını gördüğünü belirten Yanıpınar, masalarda eksiklikler olduğunu ve insanların donakaldığını ifade etti. Öte yandan, saldırganın bir polis tarafından sivil kıyafetle yakalandığını ve olayın şaşkınlık yarattığını dile getirdi. Yanıpınar, suçsuz insanlara bıçakla saldırmanın kabul edilemez olduğunu vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tedirginlik Devam Ediyor: Parkta Olayların Ardından Vatandaşların Endişesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin