1. Haberler
  2. Spor
  3. Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımımız İsrail’i 44 Sayı Farkla Devirdi!

Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımımız İsrail’i 44 Sayı Farkla Devirdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İspanya’nın başkenti Madrid’de düzenlenen IWBF Avrupa Şampiyonası’nın ilk maçında, 23 Yaş Altı Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı, İsrail ile karşılaştı. Milli takımımız, rakibine karşı etkili bir performans sergileyerek 77-33’lük bir skorla galip geldi. Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, maçta Onur Ayhan Eroğlu 26 sayı ve 9 ribaunt, Hasan Efetürk ise 17 sayı ve 13 ribaunt ile takımına büyük katkıda bulundu.

Milli takımın bir sonraki rakibi ise Büyük Britanya olacak. Büyük Britanya ile yapılacak ikinci maç, yarın TSİ 19.15’te gerçekleşecek. Bu önemli müsabaka öncesi milli takımımız, kazandığı enerjiyi ve morali yüksek performansıyla rakibine karşı güçlü bir oyun sergilemek için hazırlıklarını sürdürmektedir.

Bu büyük başarıların haber kaynağı Anadolu Ajansı (AA) tarafından duyurulmuş olup, milli takımımızın IWBF Avrupa Şampiyonası’ndaki performansını yakından takip etmeye devam ediyoruz. Madrid’de başlayan bu önemli organizasyonda milli takımımızın aldığı galibiyet, Türk basketbolseverleri sevindirmiş ve sporseverleri heyecanlandırmıştır. Takımımıza bu başarılı performansında başarılar diler ve gelecek maçlarda da aynı başarı grafiğini devam ettirmesini temenni ederiz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımımız İsrail’i 44 Sayı Farkla Devirdi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin