1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Tekin’den Çarpıcı Uyarı: “Fitneye Mahal Vermeyin!”

Tekin’den Çarpıcı Uyarı: “Fitneye Mahal Vermeyin!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen “Her Daim Birlikte Özümüzden Geleceğe Türkiye Buluşmaları” programına katılan bir isim, teşkilat mensuplarına seslendi.

Siyasetteki uzun yıllara dayanan deneyiminden bahseden bu kişi, seçim sonuçlarını değerlendirirken başkalarının değil, teşkilatın kendi eksiklerine odaklanması gerektiğini vurguladı.

Geçmiş seçimlerde yapılan hataların üzerine gidilmesi gerektiğini belirten söz konusu kişi, FETÖ ile mücadele sürecinde dershanelerle ilgili alınan kararlarda önemli bir rol oynadığını hatırlattı. 2013’te FETÖ’nün medya organlarından gelen tehdit ve fitne girişimlerine dikkati çekerken, o dönemde FETÖ’nün AK Parti teşkilatlarına fitne sokma stratejisinin nasıl uygulandığını anlattı ve şu anda da benzer bir dönemde olduklarını ifade etti.

Yaklaşan kongre süreçleri ve yerel seçimler öncesinde parti içinde fitneye zemin hazırlayacak tartışmalardan uzak durulması gerektiğini vurgulayan bu kişi, partililerin birlik içinde hareket etmesi, kişisel tartışmalara girmemesi ve teşkilat mensuplarının birbirine kenetlenmesi gerektiğini söyledi.

22 yılda elde edilen kazanımların kaybedilmemesi için fitneye yer verilmemesi gerektiğini vurgulayan bu kişi, şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımızla başlayıp her kademedeki arkadaşımızla canımızı dişimize takıp çalıştık. Aleni şekilde yargıya konu olmuş biçimde tehditler, şantajlar, fiziki saldırılarla karşı karşıya kalarak bir mücadele yürüttük ve bir noktaya geldik. Şu an geldiğimiz noktada yapmamız gereken bir tek şey var. Bugüne kadarki emeklerimizin zayi olmaması için şu fitneye fesada mahal vermeyecek bir biçimde işimize gücümüze sahip çıkacağız.”

Ayrıca, Milli Eğitim Bakanlığı olarak müfredat değişiklikleri, disiplin düzenlemeleri ve öğretmenlerin sorunlarının çözümüne yönelik projeler geliştirdiklerini belirten bu kişi, sosyal medyada kendisine yönelik eleştirilere aldırmadığını ve doğru bildiği yolda ilerlemeye devam ettiğini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tekin’den Çarpıcı Uyarı: “Fitneye Mahal Vermeyin!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin