1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde hayatını kaybedenlerin sorumlusu belli oldu: Asli kusurlu sürücü belirlendi!

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde hayatını kaybedenlerin sorumlusu belli oldu: Asli kusurlu sürücü belirlendi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çorlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Erdem Koç’un hatalı sollama yapması sonucu 3 otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucunda eşi Birsen Koç ve diğer bir yolcu Muradiye Yavuz hayatını kaybederken, yaralılar ise hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrasında yapılan incelemelerde, Erdem Koç’un asli kusurlu olduğu belirlendi.

Kazanın yaşandığı Sarılar Mahallesi’nde, Erdem Koç’un oğlu Burak Koç’un kullandığı bir aracı sollama sırasında karşı yönden gelen Sercan Arıcan’ın aracı ile çarpışan Erdem Koç, bilirkişi raporunda hatalı sollama yaparak kaza riskini artırdığı belirlendi. Kaza sonrasında sıkışan ve yaralanan yolcular hızlı bir şekilde itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye götürüldü.

Bilirkişi raporunda, Erdem Koç’un yasa dışı bir şekilde karşı şeride geçerek diğer araca çarptığı belirtilirken, oğlu Burak Koç’un da araçları çok yakından takip ettiği için tali kusurlu olduğu rapora yansıdı. Ancak karşı yönden gelen araç sürücüsü Sercan Arıcan’ın ise kaza sırasında herhangi bir kusuru bulunmadığı tespit edildi.

Kazada hayatını kaybeden Birsen Koç ve Muradiye Yavuz’un vefatıyla sonuçlanan kazanın ardından, olayla ilgili adli süreç başlatıldı. Bilirkişi raporunda belirlenen kusurlar doğrultusunda soruşturma devam ederken, asli kusurlu olarak belirlenen Erdem Koç’un da bu süreçte hukuki yaptırımlarla karşı karşıya kalması bekleniyor.

Çorlu’ya bağlı Sarılar Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazası, dikkatsiz ve dikkatsiz hareketlerin ne kadar büyük trajedilere sebep olabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Kazanın ardından, yetkililer ve emniyet birimleri tarafından alınacak önlemler ve yapılacak çalışmalarla benzer acı olayların önüne geçilmesi için ciddi adımlar atılması bekleniyor. Trafik kurallarına uymak ve dikkatli olmak, herkesin can ve mal güvenliği için büyük önem taşıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde hayatını kaybedenlerin sorumlusu belli oldu: Asli kusurlu sürücü belirlendi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin