1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Telefoncu Kardeşler 6 Milyonluk Dolandırıcılık!

Telefoncu Kardeşler 6 Milyonluk Dolandırıcılık!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurtoğlu Mahallesi’nde bulunan bir telefoncu dükkanını işleten A.T.K. (19), A.K. (27) ve E.K. (29), iPhone’nun en son model telefonunu satın almak isteyen müşterileri kredi bahanesiyle kandırarak dolandırdılar.

Şüpheliler, alışveriş yapmak için gelen 12 farklı müşteriye, ödeme kolaylığı bahanesiyle ‘Kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz, anlaşmalı bankalarımız var, sıfır faizli kredi ile taksit imkanı sağlayabiliriz, böylece taksitli ödeme yapabilirsiniz’ diyerek kredi kartı bilgilerini kopyalayıp kendi hesaplarına toplamda 6 milyon lira aktardılar. Müşteriler, telefonlarını alamayınca iş yerine ulaşmaya çalıştı ve dolandırıldıklarını fark edince polise başvurdu.

İhbarı değerlendiren Asayiş Şube Müdürlüğü, Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin kardeş olduklarını ve Isparta’ya kaçtıklarını belirledi. Teknik ve fiziki takip sonucunda Isparta’da operasyon düzenlendi ve şüpheliler yakalandı. Şahısların kaldıkları adreste döviz, ziynet eşyası ve telefonlar ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Telefoncu Kardeşler 6 Milyonluk Dolandırıcılık!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin