1. Haberler
  2. Spor
  3. TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Göreve Gelmesiyle Futbolda Yeni Dönem Başlıyor!

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Göreve Gelmesiyle Futbolda Yeni Dönem Başlıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Futbol Federasyonu’nda yapılan seçim sonucunda rakibi Mehmet Büyükekşi’yi 5 oy farkla geçerek başkanlık koltuğuna oturan İbrahim Hacıosmanoğlu, yeni dönemde yapacağı icraatlar hakkında planlarını açıkladı. Sezonun başlangıcında bazı değişikliklerle başlamayı planlayan Hacıosmanoğlu, Türk hakemlerle sezona başlamayı ve yabancı VAR hakem uygulamasını kesinlikle düşünmemeyi belirtti. Ayrıca hakemlerin ücretlerinde iyileştirmeler yapılacak ve özgüvenlerini artırmak için çalışmalar yapılacak.

Dört büyükler arasında uygulanan deplasman yasağının kaldırılması için çalışmalar yapılacak ve TFF yönetiminden bazı isimlerin bu maçları deplasman tribününde taraftarlarla birlikte izlemesi planlanıyor. Ayrıca mevcut 12 yabancı kuralının değişeceği ve kulüplerin fikirlerinin alınarak sınırın kaldırılması bekleniyor. Yabancı oyunculara bazı kriterlerin getirilmesi de gündemde.

Başkanların açıklamalarından dolayı Disiplin Kurulu tarafından verilen para cezalarını içeren maddenin kaldırılması düşünülüyor ve Hacıosmanoğlu’nun ekibinin bu konuda çalışmalar yaptığı biliniyor. Milli Takım Teknik Direktörü Montella ile devam edilecek ve İtalyan çalıştırıcıyla bir görüşme yapılacak. Yönetim kurulunda yer alan Ceyhun Kazancı’nın milli takım konusunda görev alması beklenirken, ayrıca Kazancı’nın UEFA’dan sorumlu yönetici olabilir.

İbrahim Hacıosmanoğlu’nun TFF Başkanı olarak yapmayı planladığı değişiklikler ve yenilikler futbol camiasında büyük bir merakla beklenmektedir. Sezonun başlamasıyla birlikte Türk hakemlerle devam etme, yabancı VAR hakem uygulamasının kaldırılması, yabancı kuralının değişmesi ve disiplin talimatındaki değişiklikler gibi kararlar futbol dünyasında önemli gelişmeler olarak değerlendirilmektedir. Bu değişikliklerin süreci nasıl etkileyeceği ve Türk futboluna neler getireceği merak konusu olmaya devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Göreve Gelmesiyle Futbolda Yeni Dönem Başlıyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin