1. Haberler
  2. Spor
  3. TFF Süper Lig’in 33. Hafta Programını Duyurdu!

TFF Süper Lig’in 33. Hafta Programını Duyurdu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Futbol Federasyonu, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, Süper Lig’in 2023-2024 sezonunun 33. haftasının programını duyurdu. Ligde heyecanın dorukta olduğu bu sezon, 30 haftanın tamamlanmasıyla birlikte devam ediyor. TFF, ligin bitimine 8 hafta kala kalan maçların programını düzenlemeye devam ediyor. 31 ve 32. hafta fikstürü açıklandıktan sonra, şimdi sıra 33. haftanın programına geldi.

Süper Lig’de 33. hafta programı şu şekilde olacak: 19 Nisan Cuma günü saat 20.00’de Beşiktaş ile Ankaragücü karşı karşıya gelecek. 20 Nisan Cumartesi günü ise saat 13.30’da İstanbulspor ile Fatih Karagümrük, 16.00’da Konyaspor ile Alanyaspor ve 19.00’da Samsunspor ile Adana Demirspor maçları oynanacak. Aynı gün saat 19.00’da da Kayserispor ile Trabzonspor mücadelesi gerçekleşecek.

21 Nisan Pazar günü ise saat 13.30’da Başakşehir ile Rizespor, 16.00’da Antalyaspor ile Hatayaspor ve 19.00’da Gaziantep FK ile Kasımpaşa karşı karşıya gelecek. Aynı gün saat 19.00’da Galatasaray ile Pendikspor arasında da mücadele gerçekleşecek. 22 Nisan Pazartesi akşamı ise saat 20.00’de Sivasspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek.

Süper Lig’in bu sezonu oldukça çekişmeli geçiyor. Takımlar arasındaki mücadele ve rekabet seyircilere heyecan verici anlar yaşatıyor. Ligdeki en güçlü takımların kozlarını paylaşacağı 33. haftanın heyecanla beklenen maçlarını izlemek için futbolseverler sabırsızlanıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu, maç programlarının belirlenmesi ve duyurulmasıyla futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. Süper Lig’in 33. haftasındaki müsabakalarda hangi takımların galip geleceği ve şampiyonluk yarışındaki gelişmeler, futbolseverlerin merakla beklediği konular arasında yer alıyor. Takımların performansları ve aldıkları sonuçlar, lig tablosunu şekillendirecek ve büyük bir heyecana sebep olacak. Futbol tutkunları, en sevdikleri takımların mücadelelerini izlemek için sabırsızlanırken, Süper Lig’de heyecan dolu dakikaların yaşanacağı bir haç yine başlamaya hazırlanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TFF Süper Lig’in 33. Hafta Programını Duyurdu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin