1. Haberler
  2. Spor
  3. TFF tarafından duyurulan Süper Lig’de 20 Gözlemci!

TFF tarafından duyurulan Süper Lig’de 20 Gözlemci!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Futbol Federasyonu, 2024-2025 sezonunda Süper Lig’de görev yapacak 20 gözlemciyi duyurdu. Merkez Hakem Kurulu tarafından belirlenen gözlemcilerin isimleri ve görev yapacakları şehirler açıklandı. Ankara’dan Ali Uluyol, Cem Papila ve Murat Ilgaz, Balıkesir’den Aytekin Durmaz, Burdur’dan Hamza Işın, Eskişehir’den Hakan Sivriservi, Giresun’dan Mürvet Sezer, İstanbul’dan Muhittin Boşat ve Süleyman Abay, İzmir’den A. Somer Karakaş, Erol Ersoy, Halis Özkahya, Hüseyin Sabancı, İsmet Arzuman, Mustafa Arslan, Taner Gizlenci, Tolga Özkalfa, Manisa’dan İbrahim Aksoy, Mersin’den Kadir Tozlu ve Trabzon’dan Sabit Hacıömeroğlu gözlemci olarak görev alacaklar.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Süper Lig’de 2024-2025 sezonunda görev yapacak 20 gözlemcinin isimleri ve şehirleri paylaşıldı. Gözlemciler arasında Ankara’dan Ali Uluyol, Cem Papila ve Murat Ilgaz; Balıkesir’den Aytekin Durmaz; Burdur’dan Hamza Işın; Eskişehir’den Hakan Sivriservi; Giresun’dan Mürvet Sezer; İstanbul’dan Muhittin Boşat ve Süleyman Abay; İzmir’den A. Somer Karakaş, Erol Ersoy, Halis Özkahya, Hüseyin Sabancı, İsmet Arzuman, Mustafa Arslan, Taner Gizlenci, Tolga Özkalfa; Manisa’dan İbrahim Aksoy; Mersin’den Kadir Tozlu ve Trabzon’dan Sabit Hacıömeroğlu bulunmaktadır.

Türkiye Futbol Federasyonu, 2024-2025 sezonunda Süper Lig’de görev yapacak 20 gözlemciyi duyurdu. Merkez Hakem Kurulu’nun belirlediği gözlemciler arasında Ankara’dan Ali Uluyol, Cem Papila ve Murat Ilgaz; Balıkesir’den Aytekin Durmaz; Burdur’dan Hamza Işın; Eskişehir’den Hakan Sivriservi; Giresun’dan Mürvet Sezer; İstanbul’dan Muhittin Boşat ve Süleyman Abay; İzmir’den A. Somer Karakaş, Erol Ersoy, Halis Özkahya, Hüseyin Sabancı, İsmet Arzuman, Mustafa Arslan, Taner Gizlenci, Tolga Özkalfa; Manisa’dan İbrahim Aksoy; Mersin’den Kadir Tozlu ve Trabzon’dan Sabit Hacıömeroğlu bulunmaktadır.

TFF’nin internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 2024-2025 sezonunda Süper Lig’de görev yapacak 20 gözlemci belirlendi. Gözlemciler arasında Ali Uluyol, Cem Papila ve Murat Ilgaz gibi isimler bulunmaktadır. Ayrıca Aytekin Durmaz, Hamza Işın, Hakan Sivriservi, Mürvet Sezer, Muhittin Boşat ve diğer gözlemciler de önümüzdeki sezon Süper Lig’de görev yapacaklar.

Türkiye Futbol Federasyonu, 2024-2025 sezonunda Süper Lig’de görev yapacak 20 gözlemciden bahsettiği açıklamada, Ali Uluyol, Cem Papila, Murat Ilgaz, Aytekin Durmaz, Hamza Işın, Hakan Sivriservi, Mürvet Sezer, Muhittin Boşat, Süleyman Abay, A. Somer Karakaş, Erol Ersoy, Halis Özkahya, Hüseyin Sabancı, İsmet Arzuman, Mustafa Arslan, Taner Gizlenci, Tolga Özkalfa, İbrahim Aksoy, Kadir Tozlu ve Sabit Hacıömeroğlu’nun görev alacağını duyurdu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TFF tarafından duyurulan Süper Lig’de 20 Gözlemci!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin