1. Haberler
  2. Spor
  3. TFF, Yargıtay Üyelerine Görev Vermeyi Reddetti: İşte Detaylar!

TFF, Yargıtay Üyelerine Görev Vermeyi Reddetti: İşte Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Yargıtay üyelerinin federasyonun yeni kurullarında görev almasına izin verilmemesiyle ilgili açıklamada bulundu. Federasyonun amacının Türk futboluna barış ve kardeşliği getirmek ve uluslararası alanda başarılarını tescillemek olduğu belirtildi. Taraftarların ve kulüplerin beklentisinin futbolda adil ve güvenilir bir ortamın oluşturulması olduğu vurgulandı. Bu doğrultuda tarafsız ve herkese eşit mesafede durulacağı şiar edinildi.

Yeni yönetim, cefakâr taraftarlara, kulüplere ve adalete dönük olarak çalışmayı hedeflemektedir. Türk futbolunun marka değerine katkı sağlayacak uzman ve profesyonel isimlerden oluşan kurullar oluşturuldu. Kurul üyeleri deneyimli ve yetkin kişiler arasından seçildi. Türk futbolunda çözülmesi gereken önemli meseleler olduğu ve tüm paydaşların desteğinin kritik önem taşıdığı belirtildi.

Türkiye’nin köklü kurumlarının desteğinin sürecin başarısı için önemli olduğu vurgulandı. Yargıtay Başkanlığında görevli hukukçuların kurullara üye olarak görevlendirildiği ancak Yargıtay Başkanı’nın herhangi bir gerekçe göstermeksizin bu görevlendirmeye izin vermediği belirtildi. Bu durumun çifte standart ve adaletsizlik olarak algılanabileceği ve Yargıtay Başkanlığına zarar verebileceği ifade edildi.

Geçmişte Yargıtay ve diğer yargı organlarından birçok kişinin federasyon kurullarında görev aldığı hatırlatıldı. Yargıtay Başkanlığı ile yapılan görüşme taleplerinin sonuçsuz kaldığı ancak iletişim eksikliğinden kaynaklandığı düşünülerek konunun yanlış anlaşılmadan kaynaklandığı ve görüşmeler sonucunda çözüme kavuşacağına inanıldığı belirtildi. TFF, ülkemizin köklü kurumlarına her zaman saygı gösterdiğini ve yeni yönetimden umutlu olan milletin Türk futbolunu daha ileriye taşıması için destek beklediğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TFF, Yargıtay Üyelerine Görev Vermeyi Reddetti: İşte Detaylar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin