1. Haberler
  2. Spor
  3. TFF Yöneticisi Bayram Saral İstifa Etti!

TFF Yöneticisi Bayram Saral İstifa Etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Futbol Federasyonu’nda yapılan seçimlerin ardından, yeni başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yönetiminde yer alan Bayram Saral, istifa ettiğini açıkladı. Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda gerçekleşen seçimler sonucunda Mehmet Büyükekşi’yi 5 oy farkla geçerek başkan seçilen Hacıosmanoğlu’nun listesinde yer alan Saral, sürpriz bir kararla Türkiye Futbol Federasyonu’ndaki görevinden istifa etti. Bayram Saral, İstanbulspor’da başkan yardımcılığı da yapmaktaydı.

Seçim sürecine ve TFF yönetimindeki vaatlerine değinen Saral, hedeflerinin adil, liyakate dayalı, şeffaf bir yönetim olduğunu belirtti. Ancak istişareye dayalı bir yönetim anlayışının gerçekleşmeyeceği düşüncesine kapıldığı için istifa kararı aldığını belirtti. Bu fikir ayrılığının TFF’ye ve mevcut yönetimine zarar vermemesi adına istifa ettiğini kamuoyuna duyuran Saral, mevcut başkan ve yönetim kuruluna başarılar diledi.

Yaklaşık 4 ay süren demokratik hak arayışı mücadelesinde kendilerine destek veren tüm kulüp başkanları, yöneticiler, TFF delegeleri ve çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Saral, haklarını helal etmelerini diledi. Türk futbolunu içine düştüğü kaostan kurtarmayı amaçlayan bir grup yönetici ve paydaş olarak unutulmaz bir mücadele verdiklerini belirterek, TFF seçimlerinde Hacıosmanoğlu’nun kazanmasıyla sonuçlanan sürece vurgu yaptı.

Bayram Saral’ın istifasının ardından, Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminde nasıl bir değişiklik olacağı ve boşalan göreve kimin getirileceği merak konusu oldu. Saral’ın istifası, Türk futbolunda önemli bir gelişme olarak karşılandı ve futbol kamuoyunda geniş yankı buldu. İbrahim Hacıosmanoğlu’nun liderliğindeki TFF yönetiminin Saral’ın istifası sonrasında nasıl bir tepki vereceği ve yeni bir isimle görevi doldurup doldurmayacağı merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TFF Yöneticisi Bayram Saral İstifa Etti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin