1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. The Bodrum Cup Yarışmaları Heyecanla Başlıyor: Gökova’nın Cennet Koylarında Yelken Açacaklar!

The Bodrum Cup Yarışmaları Heyecanla Başlıyor: Gökova’nın Cennet Koylarında Yelken Açacaklar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenecek olan The Bodrum Cup yarışması için tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Bodrum Belediye Meydanı’nda gerçekleşen tanıtıma organizasyon komitesi başkanı Süleyman Uysal, Onursal Başkan Erman Aras, CHP’li Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Kaymakam Mustafa Çit ve diğer denizciler katıldı.

Komite Başkanı Süleyman Uysal, 21-26 Ekim tarihleri arasında Bodrum ve Gökova koylarında düzenlenecek yarışmanın Bodrum’un en önemli etkinliklerinden biri haline geldiğini vurgulayarak, “The Bodrum Cup aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti ve Akdeniz’in önde gelen organizasyonlarından biri haline geldi. Bodrumlu kaptanlar ve denizciler olarak 36 yıldır aralıksız olarak her yıl daha da büyümeye devam ettik. Bu organizasyon mavi yolculuk, yat turizmi ve ülkenin tanıtımında önemli bir yere sahip oldu” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ise yaptığı açıklamada, denizlerin ve koyların korunması, mavi yolculuğun yaşatılması ve Bodrum’un denizcilik kültürünün genç nesillere aktarılmasının önemine değindi. Mandalinci, bu yarışmanın doğanın korunması açısından da önemli etkinlikler düzenlendiğini belirtti.

Bu yıl “Kazanmaya Yelken Açtık” sloganıyla gerçekleştirilen yarışmalara yaklaşık 200 tekne, 2 bin denizci ve 15 bin konuğun katılacağını belirten Mandalinci, “Bu yarışma Bodrum ve Türkiye için önemli bir kazanç olacak” şeklinde konuştu.

Yarışmada 200 tekne ve 2 bin denizci ile birlikte 155 bin turistin de yer alacağı belirtilirken, yarışmanın Gökova’nın cennet koylarında gerçekleşeceği ve farklı etaplar ile devam edeceği bilgisi verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
The Bodrum Cup Yarışmaları Heyecanla Başlıyor: Gökova’nın Cennet Koylarında Yelken Açacaklar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin