1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. THY’den Açıklama: Gecikmeler Hava Trafik Yoğunluğundan Kaynaklı

THY’den Açıklama: Gecikmeler Hava Trafik Yoğunluğundan Kaynaklı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklamada, Avrupa’da hava sahası yoğunlukları ve kalkışlarda yaşanan slot uygulamaları nedeniyle bazı seferlerde gecikmeler yaşandığı belirtildi.

Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, bayram tatili süresince talepleri karşılamak adına ek seferler düzenlendiği ifade edildi. Her ne kadar uçuşların zamanında kalkışı için gayret gösterilsede, meteorolojik etkiler ve hava sahası yoğunlukları sebebiyle bazı durumlarda gecikmeler yaşanabildiği vurgulandı.

Ekiplerin süreci minimize etmek için çalıştığı ve yolcuların uçuş durumu hakkında bilgilendirildiği belirtilirken, yoğun bayram trafiğinde yolcuların konforu ve güvenliği için çaba harcandığı ifade edildi. Türk Hava Yolları, yolcularına iyi uçuşlar dileyerek, bayramlarını tebrik etti.

Ayrıca Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada yolcuların memnuniyetinin her zaman ön planda olduğunu vurgulayarak, ek seferler düzenlenmesine ilişkin bilgi paylaştı. Bir tweetinde de uçuşların zamanında kalkışı için gösterilen gayretin devam ettiğini ve yoğunluk sebebiyle oluşan gecikmelerin minimize edilmeye çalışıldığını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
THY’den Açıklama: Gecikmeler Hava Trafik Yoğunluğundan Kaynaklı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin