1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. TİP Genel Başkanı Erkan Baş: “Yalanlardan Bıktık, Ekonomik Yıkımı Meşrulaştıramazsınız!”

TİP Genel Başkanı Erkan Baş: “Yalanlardan Bıktık, Ekonomik Yıkımı Meşrulaştıramazsınız!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, partisinin “Halk için Ekonomi Paketi” tanıtım toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Baş, ülkede yaşanan büyük ekonomik yıkıma dikkat çekerek, iktidarın bu gerçeği gizlemeye çalıştığını belirtti. Türkiye’nin kaynaklarının nasıl geliştirilebileceğini ve halk için nasıl kullanılabileceğini paylaşacaklarını vurgulayan Baş, iktidarın yalanlarla dolu çabalarına son verilmesi gerektiğini dile getirdi.

Erkan Baş, ülkenin ekonomik durumunun tartışıldığı bir dönemde insanların gelecek endişesiyle yaşamaya başladıklarını ifade etti. İktidarın rakamlar ve tablolarla gerçekleri gizlemeye çalıştığını belirten Baş, çabalarının artık fark edildiğini ve yalanlardan bıktıklarını ifade etti. Son zamanlarda İsrail odaklı geliştirilen tezlerle ekonomik yıkımın meşrulaştırılmaya çalışıldığını vurgulayan Baş, halkın bu manipülasyonlara artık inanmadığını söyledi.

Ekonomi paketlerinin amacının, kamu kaynaklarını geri almak ve vergi adaletini sağlamak olduğunu belirten Erkan Baş, iktidarın kaynak yaratma konusunda başarısız olduğunu ifade etti. Verginin yoksullar ve emekçiler üzerinde yüklendiğini, zenginlerin ise kayırdığını dile getiren Baş, adaletsizliğe ve kaynak israfına dikkat çekti. Özellikle vergi istisnaları konusunda yapılan vurgularla, ülkenin kaynaklarının nasıl kullanıldığını açıkça ortaya koymaya çalıştı.

Erkan Baş, İstanbul Finans Merkezleri’nin vergi muafiyetlerini eleştirirken, ülkenin soyulduğunu gözler önüne serdi. Kamu kaynaklarının emekçilerin alın terine, ülkenin değerlerine el konularak zenginleşenlere hizmet ettiğini ifade eden Baş, bu durumun artık değişmesi gerektiğini vurguladı. Asgari ücret konusunda da tepkisini dile getiren Baş, insanca yaşam ve adaletli çalışma koşulları taleplerini dile getirdi.

Son olarak, tarımsal üretimin desteklenmesi ve ekonomik kaynakların adil bir şekilde dağıtılması gerektiğini vurgulayan Erkan Baş, halkın refahı için yapılan yatırımların önemli olduğunu belirtti. Halk için Ekonomi Paketi’nin önemine vurgu yaparak, Türkiye’nin kaynaklarının adil bir şekilde kullanılması ve emekçilerin birleştirilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TİP Genel Başkanı Erkan Baş: “Yalanlardan Bıktık, Ekonomik Yıkımı Meşrulaştıramazsınız!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin