1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. TIR Lastiği Köprüden Düştü, Ekmek Almaya Giden Genç Kıza Çarptı!

TIR Lastiği Köprüden Düştü, Ekmek Almaya Giden Genç Kıza Çarptı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza, Ankara-Samsun yolu üzerinde Elmadağ mevkisinde, saat 15.00 sıralarında meydana geldi. TIR’ın lastiği yerinden çıkarak köprüden düştü. TIR’ın lastiği, bakkaldan ekmek alıp evine giden Berra Eraslan’a çarptıktan sonra park halindeki bir servis aracına çarptı. Olayı gören vatandaşlar hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri, olay yerine gelerek yaptıkları kontrollerde Berra Eraslan’ın hayatını kaybettiğini tespit etti. TIR’ın sürücüsü M.Ç. gözaltına alındı ve polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Park halindeki servis aracının sahibi Muhammet Türk, Ankara’dan gelen yolcularını almak için servis aracına yaklaştığında olayın yaşandığını belirtti. Türk, olay anını şu şekilde anlattı: “Şoför mahalindeydim ve şoför mahalinden çıktım. Aracın ortasındaki kapıya yakın olan koltukta bir ses duydum. Bu sesin ardından kızın havada olduğunu gördüm. Lastik önce kıza çarptı, sonra aracıma çarptı. Köprünün üstünden düşen TIR’ın tekeri, buraya doğru gelerek kıza çarptı. Kızın arabanın önüne düştüğünü gördüm. Çok şaşkınım ve üzgünüm, bu durum beni derinden etkiledi.” Türk, olayın ardından yetkililerin müdahalesiyle şoka girdi.

Olay sonrasında Berra Eraslan’ın ailesi ve yakınları büyük bir şok yaşadı. Olayı duyan aile fertleri ve komşuları, kısa sürede olay yerine akın etti. Ailenin acı içindeki halleri yürekleri dağladı. Olayın ardından ailenin yakın çevresi ve arkadaşları, acılı aileye destek vermek amacıyla bir araya geldi. Eraslan ailesi, büyük bir üzüntü içinde olayın detaylarını öğrendiğinde derin bir acı yaşadı.

Kazaya karışan TIR’ın sürücüsü M.Ç. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polis, olayın ardından detaylı bir soruşturma başlattı. Kaza anında olay yerinde bulunan vatandaşlar, polise verdikleri ifadelerde yaşananları anlattılar. Yetkililer, kaza ile ilgili olarak hem TIR sürücüsü M.Ç. hem de diğer tanıkların ifadelerine başvuracak. Kazanın neden ve nasıl meydana geldiği konusunda detaylı bir inceleme sürdürülmekte.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TIR Lastiği Köprüden Düştü, Ekmek Almaya Giden Genç Kıza Çarptı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin