1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. TIR’ın Arkadan Çarptığı Otomobildeki Yaralıları Kurtarma Çabası

TIR’ın Arkadan Çarptığı Otomobildeki Yaralıları Kurtarma Çabası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza, saat 13.30 sıralarında Sultanbeyli TEM Otoyolu Ankara istikameti Akşemsettin mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, bir otomobil sürücüsü olan Turgut K. yönetimindeki araç, Kuzey Marmara Otoyolu sapağını kaçırdı ve sağ şeritten geri dönerek sapak girmeye çalıştı. Bu esnada, Ankara istikametine ilerleyen Armağan D. yönetimindeki TIR, otomobile arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan araçta bulunan sürücü Turgut K. ve bir çocuk sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri ihbar üzerine harekete geçerek kurtarma çalışmalarına başladı. İtfaiye ekipleri, araç içerisinde sıkışan sürücü ve çocuğu kurtarmayı başardı. Yaralılara ilk müdahale olay yerindeki sağlık ekipleri tarafından yapıldı ve yaralılar Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Ankara istikametinde trafik yoğunluğu yaşanırken, olay yerinden kaldırılan araçların ardından trafik normale döndü. Çevredeki sürücülerin yaralıları kurtarmaya çalıştığı anlar, cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TIR’ın Arkadan Çarptığı Otomobildeki Yaralıları Kurtarma Çabası
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin