1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Topalak Mahallesi’nde Köprüden Düşen Ailenin Acı Sonu

Topalak Mahallesi’nde Köprüden Düşen Ailenin Acı Sonu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çukurova ilçesine bağlı Topalak Mahallesi’nde, saat 10.30 sularında Veysel Aydoğmuş’un kullandığı otomobilde 16 yaşındaki oğlu Batuhan, 13 yaşındaki oğlu Mete ve eşi Emine Aydoğmuş bulunmaktaydı. Otomobil, Çatalan Batı Köprüsü’ne yaklaştığı esnada demir bariyerlere çarparak Seyhan Baraj Gölü’ne düştü.

Kaza sonrası dalgıç polislerin yürüttüğü arama çalışmalarında, 16 yaşındaki Batuhan Aydoğmuş’un cansız bedenine önce ulaşıldı. 4 saat süren çalışmaların ardından, anne, baba ve 13 yaşındaki Mete Aydoğmuş’un da cansız bedenlerine ulaşıldı. Otomobilin 18 metre derinliğinde sırasıyla Mete, ardından anne ve en son olarak baba çıkartıldı. Bu acı manzara karşısında ailenin yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Cenazelerin ilk incelemesi yapıldıktan sonra otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Arama çalışmalarını takip eden ailenin yakınları da büyük bir üzüntü içindeydiler. Ayrıca, Batuhan Aydoğmuş’un kaza anında araçtan atladığı ancak yüzme bilmediği için maalesef göle battığı; diğer üç kişinin ise araçtan çıkamadığı ortaya çıktı. Bu sebeple, göl kenarına vinç getirilerek otomobilin çıkarılması için çalışmalar devam etmekteydi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Topalak Mahallesi’nde Köprüden Düşen Ailenin Acı Sonu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin