1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’dan Şaşırtıcı Açıklamalar!

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’dan Şaşırtıcı Açıklamalar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mersin’in Toroslar ilçesinde CHP’li Abdurrahman Yıldız, 31 Mart yerel seçimlerinde oyların yüzde 47’sini alarak belediye başkanı oldu. Yıldız, seçim sürecinde belediyecilik anlayışının har vurup harman savrulduğunu fark etti. Belediyenin röntgenini çekmeye başladıklarında usulsüzlükler, kadrolaşma ve mali yanlışlarla karşılaştılar. Yıldız ve ekibi günlük ortalama 15-17 saat mesai harcayarak bu sorunları çözmeye çalışıyor. Önceki yönetimlerin kamuya zarar veren atamalarını ve işe alımlarını tespit ettiklerini belirtti ancak detayları henüz paylaşmadıklarını söyledi.

Toroslar’da yapacakları çalışmalardan da bahseden Yıldız, tarımsal üretim ve doğanın korunmasını önemsediğini vurguladı. Yeşilin ve doğanın Toroslar için önemine dikkat çekerek, önceki dönemlerde yapılan hataların kayıplara neden olduğunu belirtti. Bu sorunları çözmeyi ve doğayı korumayı hedeflediklerini dile getirdi. Toroslar halkının tüm kesimlerine hizmet götüreceklerini planladıklarını söyledi.

Yıldız, seçimi kazanmalarının ardındaki nedeni “inanmak” olarak açıkladı. Toroslar’ın kuruluşundan bu yana aynı siyasi bakış açısı tarafından yönetildiğini ve bu durumu değiştirmek için uzlaşı ve inançla hareket ettiklerini belirtti. Toroslar halkının sadece temel belediyecilik hizmetlerine değil, değişime ve bir vizyona inandığını söyledi. Dokundukları her kesimle projelerini paylaşıp inandıklarını aktardıklarında halkın da bu vizyona inandığını ve seçimi kazandıklarını ifade etti.

Abdurrahman Yıldız, Toroslar’ı kazanmalarında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in çalışmalarının büyük katkısı olduğunu belirtti. Seçer’in halkçı ve sosyal belediyecilik anlayışının Toroslar’da da yansımasını gördüklerini dile getirdi. Su sorunu yaşayan köylere dokunulduğunu, kent genelinde yol çalışmalarının başladığını ve toplumsal barışın sağlandığını ifade etti. Seçer’in yürüttüğü hizmetlerin halk arasında farkındalık yarattığını ve Toroslar’da bu farkındalığın seçimi etkilediğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’dan Şaşırtıcı Açıklamalar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin