1. Haberler
  2. Spor
  3. Tottenham, Fenerbahçe’nin Yıldızı Sebastian Szymanski İçin Hamle Yapıyor!

Tottenham, Fenerbahçe’nin Yıldızı Sebastian Szymanski İçin Hamle Yapıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’nin Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski için Tottenham, Bayer Leverkusen ve Napoli gibi takımların ilgisi olduğu belirtilmektedir. Tottenham, 24 yaşındaki orta saha oyuncusunu Feyenoord’da oynadığı dönemden beri takip etmektedir. Giovanni Lo Celso ile yollarını ayırmayı planlayan Tottenham’ın, Szymanski’yi transfer ederek kadrosunu güçlendirmeyi düşündüğü kaydedilmektedir. İlk tekliflerinin 20 milyon euro olabileceği ifade edilmektedir.

Tottenham dışında Leverkusen ve Napoli’nin de Szymanski’yi transfer etmek istediği belirtilmektedir. Bu iki takımın da Fenerbahçe ile pazarlık yapması beklenmektedir. Eğer bu takımlar da transfer yarışına dahil olursa, Fenerbahçe’nin Szymanski’nin satışından yüksek bir gelir elde edebileceği ifade edilmektedir.

Sebastian Szymanski’nin Olympiakos maçındaki performansı övülmekte, enerjisi ve mücadeleci oyunuyla takımına önemli katkı sağladığı vurgulanmaktadır. Ancak şut denemelerinde başarılı olamadığı ve 105 dakika sahada kaldığı belirtilmektedir. Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 49 resmi maçta 12 gol atıp, 17 asist yaparak önemli bir performans sergilediği ifade edilmektedir.

Özetle, Sebastian Szymanski için Tottenham, Leverkusen ve Napoli gibi takımların ilgi gösterdiği ve Fenerbahçe’nin bu transferden yüksek bir gelir elde edebileceği belirtilmektedir. Szymanski’nin enerjik ve mücadeleci oyunuyla dikkat çektiği ve gelecek sezon için de potansiyel bir transfer olduğu ifade edilmektedir. Takımların transfer sürecindeki gelişmelerin yakından takip edilmesi gerektiği vurgulanmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tottenham, Fenerbahçe’nin Yıldızı Sebastian Szymanski İçin Hamle Yapıyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin