1. Haberler
  2. Spor
  3. Tottenham, Galatasaray’ın kiralık transfer beklentilerini karşılayamayan Ndombele’yi gözden çıkardı.

Tottenham, Galatasaray’ın kiralık transfer beklentilerini karşılayamayan Ndombele’yi gözden çıkardı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tottenham’un Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen ve beklentilerin çok uzağında kalan Tanguy Ndombele’yi takımdan gözden çıkardığı ortaya çıktı. Fransız oyuncunun performansı bekleneni karşılamadığı için Tottenham’un yeni sezon planlarında kendisine yer verilmeyeceği belirtildi. 27 yaşındaki orta saha oyuncusuna gelecek tüm tekliflerin kabul edileceği ve sözleşmenin feshinin de bir seçenek olduğu ifade edildi.

Ndombele, Galatasaray’a kiralık olarak geldiği süreçte istenilen performansı gösterememiş ve fit bir görüntü sergileyememişti. Bu nedenle Tottenham’un da Fransız oyuncuyu takımdan gözden çıkardığı belirtildi. Sezonun bitmesiyle birlikte Galatasaray’ın da Ndombele’ye veda etmeyi planladığı ifade edildi. Taraflar arasında anlaşmaya varılması halinde Ndombele’nin Tottenham ile ilişkisinin sona ereceği tahmin ediliyor.

Tottenham, sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek ve yenilemek amacıyla harekete geçerken Ndombele’nin planlarında olmadığı ortaya çıktı. Fransız oyuncu için gelecek tekliflerin değerlendirileceği ve sözleşmenin feshedilebileceği ifade edildi. Ndombele’nin performansının beklentileri karşılamaması nedeniyle Tottenham’un ona olan güvenini tamamen kaybettiği belirtildi.

Galatasaray, Ndombele’nin performansından memnun kalmamış ve oyuncuya veda etmeye hazırlandığı ifade edildi. Lig bitiminde Ndombele’nin kulüpten ayrılacağı ve yeni bir kulüp arayışına gireceği tahmin ediliyor. Fransız oyuncunun Galatasaray’da beklenenin altında kalan performansı, hem kulübü hem de taraftarları hayal kırıklığına uğrattığı belirtildi. Galatasaray’ın Ndombele ile olan kiralık anlaşmasını sonlandırmasıyla oyuncunun geleceği belirsizliğini koruyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tottenham, Galatasaray’ın kiralık transfer beklentilerini karşılayamayan Ndombele’yi gözden çıkardı.
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin