1. Haberler
  2. Spor
  3. Tottenham Newcastle United’a Deplasmanda Mağlup Oldu!

Tottenham Newcastle United’a Deplasmanda Mağlup Oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tottenham, İngiltere Premier Lig’in 3. haftasında deplasmanda Newcastle United’a 2-1 yenilerek galibiyetle ayrılamadı. Newcastle United, St. James’ Park’ta oynanan mücadelede Tottenham’a üstünlük sağladı. Ev sahibi takımın gollerini 7. dakikada Harvey Barnes ve 78. dakikada Alexander Isak kaydetti. Tottenham’un tek golü ise 56. dakikada Dan Burn’un kendi kalesine attığı golle geldi. Bu sonuçla Newcastle United 7 puana ulaşırken, Tottenham 4 puanda kaldı.

Tottenham, 4 puanda kalırken Newcastle United 7 puana ulaştı. Tottenham’un tek golünü kendi kalesine atan Dan Burn’un attığı golle buldu. Ligde bir sonraki haçta Newcastle United, Wolverhampton’a konuk olacakken Tottenham ise Arsenal’i ağırlayacak. Ayrıca, Tottenham UEFA Avrupa Ligi’nde Galatasaray ile 7 Kasım Perşembe günü karşılaşacak.

Newcastle United’ın sahasında Tottenham’u 2-1 mağlup ettiği maçta Harvey Barnes ve Alexander Isak’ın golleri galibiyet için yeterli oldu. Dan Burn’un kendi kalesine attığı gol ise Tottenham’un tek sayısı oldu. Bu sonuçla Newcastle United 7 puana ulaşırken, Tottenham 4 puanda kaldı. Bir sonraki haftada Newcastle United, Wolverhampton deplasmanına giderken, Tottenham evinde Arsenal’ı konuk edecek. UEFA Avrupa Ligi’nde ise Tottenham, 7 Kasım Perşembe günü Galatasaray’ın konuğu olacak.

Tottenham, İngiltere Premier Lig’in 3. haftasında deplasmanda Newcastle United’a karşı zorlu bir mücadele verdi. Newcastle United, Harvey Barnes ve Alexander Isak’ın attığı gollerle maçtan galip ayrıldı. Tottenham’un tek golü ise Dan Burn’un kendi kalesine attığı golle geldi. Newcastle United, bu galibiyetle 7 puana ulaşırken, Tottenham 4 puanda kaldı. gelecek hafta Newcastle United, Wolverhampton’a konuk olacak. Tottenham ise Arsenal’i ağırlayacak. Ayrıca UEFA Avrupa Ligi’nde Tottenham, 7 Kasım Perşembe günü Galatasaray’ın rakibi olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tottenham Newcastle United’a Deplasmanda Mağlup Oldu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin