1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Toyota, Yeni Land Cruiser Prado Türkiye’de Satışa Sunulacak!

Toyota, Yeni Land Cruiser Prado Türkiye’de Satışa Sunulacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Toyota, Yeni Land Cruiser Prado modelini üçüncü çeyrekte Türkiye’de satışa sunmayı planlıyor. Japon otomobil üreticisi Toyota, uzun süredir üzerinde çalıştığı Land Cruiser modelinin üzerindeki örtüyü geçen yıl kaldırmıştı. 170’in üzerinde ülke ve bölgede, şimdiye kadar 11.3 milyonu aşkın satış adedine ulaşan Land Cruiser, Toyota’nın en çok satan modellerinden biri olmayı başardı. Toyota, 70 yılı aşkın bir süredir gücün ve dayanıklılığın simgesi haline gelen Land Cruiser modelinin yeni neslini ülkemize getiriyor. Yeni Land Cruiser Prado modelini, üçüncü çeyrek sonunda Türkiye’de satışa sunacak.

Yeni Land Cruiser Prado modeli, tasarım anlamında dikkat çekici özelliklere sahip olacak. Ayrıca performans açısından da oldukça başarılı bir araç olduğu söylenebilir. Türkiye pazarına sunulacak olan modelde 2.8 litrelik turbo dizel motor bulunacak. Bu motor, yakıt verimliliği ile yüksek performans arasında güçlü bir denge sunacak şekilde tasarlandı. 204 HP güç üreten motor, yeni sekiz ileri Direct Shift otomatik şanzımanla birleştirilmiş durumda. Ayrıca bu motorun çekme kapasitesi 3 bin 500 kilogram olarak açıklandı.

Benzinli motor seçeneği olan yeni TNGA 2.4 turbo motor ise 279 HP güç üretiyor ve sekiz ileri Direct Shift otomatik şanzıman ile eşleştirilerek dinamik ve güçlü bir sürüş deneyimi sunuyor. Diğer bir benzinli motor seçeneği ise 163 HP güç üreten 2.7 litrelik versiyon olacak. Toyota, aynı zamanda 2025 yılında Avrupa’da Land Cruiser’ın mild hibrit versiyonunu da tanıtacak.

Toyota’nın yeni Land Cruiser Prado modeli, teknik özellikleri ve performansı ile dikkat çekmeyi başarıyor. Yüksek güç ve çekme kapasitesi ile dikkatleri üzerine çeken araç, Türkiye pazarında iddialı bir konuma sahip olacak. 3. çeyrek sonunda Türkiye’de satışa sunulması planlanan model, tasarım, performans ve güvenlik özellikleriyle dikkat çekiyor. Toyota’nın Land Cruiser serisinin yeni nesli olan Prado modeli, otomobil tutkunlarının merakla beklediği bir araç olarak öne çıkıyor. Toyota, Türkiye pazarında daha fazla tercih edilen ve sevilen modellerinden biri olan Land Cruiser Prado’yu yenilikçi özelliklerle ve yüksek performansla sunmaya hazırlanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Toyota, Yeni Land Cruiser Prado Türkiye’de Satışa Sunulacak!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin