1. Haberler
  2. Spor
  3. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Efsane Teknik Direktör Şenol Güneş’i Takıma Geri Aldı!

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Efsane Teknik Direktör Şenol Güneş’i Takıma Geri Aldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, takımın güçlü bir iskeletinin olduğunu ve Süper Lig maratonun henüz başında olduklarını belirterek, teknik direktörlük görevi için üç isim üzerinde detaylı bir tartışma yaptıklarını ve bu sürecin sonunda efsane isim Şenol Güneş ile anlaşmaya vardıklarını duyurdu. Doğan, bu kararın takımın tecrübeli bir hocaya ihtiyaç duydukları inancından kaynaklandığını belirtti.

Yeni teknik direktör Şenol Güneş’in atanmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Doğan, Pazartesi günü gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında detaylı bir değerlendirme yapıldığını söyledi. Trabzonspor’un güçlü kadrosu ve henüz başlangıç aşamasında olmaları nedeniyle tecrübeli bir hoca arayışında olduklarını belirten Doğan, takımın hedeflerine ulaşmak için Güneş ile anlaşmaya vardıklarını ifade etti. Güneş’in Trabzonspor camiasına uzun yıllar hizmet etmiş bir isim olduğunu ve bu nedenle tercih ettiklerini dile getiren Doğan, Güneş’in başarılarında pay sahibi olmanın yanı sıra takımı en iyi şekilde yönlendirebilecek bir isim olduğuna inandıklarını belirtti.

Şenol Güneş’in Trabzonspor’a geri dönüşüyle ilgili olarak Doğan, camiadan destek ve birlik mesajı vermeyi özellikle vurgularken, Güneş’in ve oyuncuların morale ihtiyacı olduğunu ifade etti. Doğan, camianın bir araya gelerek başarı için kenetlenmesinin önemine dikkat çekerken, bu birlikteliğin yakın gelecekteki başarılarında büyük etkisi olacağını belirtti.

Şenol Güneş, Trabzonspor’un yeni teknik direktörü olarak atandıktan sonra yaptığı açıklamada takıma hizmet etmekten mutluluk duyduğunu ve camiaya olan bağlılığının kendisine özel bir motivasyon sağladığını belirtti. Güneş, Trabzonspor’un bir parçası olduğunu ve takımın hedeflerine ulaşmak için elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi. Takımın gücüne inandığını ve camianın desteğiyle daha büyük başarılara imza atacaklarına inandığını belirten Güneş, taraftarlardan sabır ve destek istedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Efsane Teknik Direktör Şenol Güneş’i Takıma Geri Aldı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin