1. Haberler
  2. Spor
  3. Trabzonspor, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

Trabzonspor, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor, Süper Lig’in 5’inci haftasında Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleşen antrenmana milli takımlardan dönen oyuncular da katıldı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleşen antrenmanda oyuncular önce dinamik ısınma çalışmaları yaptılar, ardından 7’ye 2 ve dar alanda oyun ile antrenman devam etti. Son bölümde ise dar alanda çift kale maç yapıldı. Ancak, Eyüpspor maçında sakatlanan Enis Destan ile özel program dahilinde fizyoterapist eşliğinde çalışan Hüseyin Türkmen antrenmana katılamadı. Antrenmanın ilk 20 dakikası basına açık olarak gerçekleştirilirken, toplu bir fotoğraf da çekildi.

Beşiktaş maçı hazırlıklarının devam edeceği belirtilirken, Trabzonspor yarın yapılacak antrenmanla çalışmalarını sürdürecek. Demirören Haber Ajansı (DHA) kaynaklı haberde, antrenmanın detayları ve katılan ya da katılmayan oyuncular hakkında bilgi verildi. Şenol Güneş’in liderliğindeki Trabzonspor’un, Beşiktaş maçına en iyi şekilde hazırlanmak için çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiği belirtiliyor.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleşen antrenmanın detayları, basına açık bölüm ve sonraki çalışmalar hakkında bilgi veren haberde, Trabzonspor’un Beşiktaş maçı öncesi eksik kadrosuyla hazırlık sürecini sürdürdüğüne vurgu yapılıyor. Antrenmana katılmayan sakat oyuncuların durumu, özel programlar ve çalışmaları haberde detaylı bir şekilde aktarılırken, takımın Beşiktaş maçı hazırlıklarında nasıl bir strateji izlediği okuyucuya aktarılıyor. Güneş’in yönetimindeki Trabzonspor’un Beşiktaş maçı öncesi nasıl bir form grafiği yakalamaya çalıştığı ve takım ruhunun nasıl bir seviyede olduğu haberde detaylı bir şekilde işleniyor.

Genel olarak, Trabzonspor’un Beşiktaş maçı hazırlıklarını detaylı bir şekilde aktaran haber, teknik direktör Şenol Güneş’in liderliğindeki takımın eksik kadrosuyla nasıl bir strateji izlediğine dair önemli bilgiler içeriyor. Takımın antrenman detayları ve oyuncuların durumu hakkında verilen bilgiler, maç öncesi takımın genel durumu hakkında okuyucuya önemli bir bakış açısı sunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Trabzonspor, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin