1. Haberler
  2. Spor
  3. Trabzonspor, Ruzomberok’u Ağırlıyor: Avrupa Ligi 2. Eleme Turu Rövanşı için Tüm Detaylar!

Trabzonspor, Ruzomberok’u Ağırlıyor: Avrupa Ligi 2. Eleme Turu Rövanşı için Tüm Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda deplasmanda 2-0 kazandığı maçın rövanşında Slovakya’nın Ruzomberok takımıyla evinde karşılaşacak. Akyazı Stadı’nda gerçekleşecek olan karşılaşma, Sırbistan’dan Nenad Minakovic’in düdük çalacağı bir maç olacak. Yardımcılıkları ise Nikola Borovic ve Bosko Bozovic yapacak. Muhtemel 11’ler şu şekilde belirlendi: Trabzonspor’da Uğurcan Çakır, Ozan, Mendy, Denswil, Eren, Umut, Lundstram, Visca, Bardhi, Trezeguet, ve Enis forma giyecekken Ruzomberok takımında Frühwald, Gabriel, Maly, Mojzis, Gomola, Luteran, Lavrincik, Tucny, Hladik, Chrien ve Gerec sahada olacak.

Trabzonspor için tur atlamak için her türlü galibiyet veya beraberlik yeterli olacak. Ancak 2 farklı mağlubiyet durumunda uzatmalara gidilecek. Ayrıca, müsabakayı üç veya daha fazla farklı skorla kaybetmeleri halinde turu Slovak takım geçecek. Karadağlı stoper Stefan Savic’in yeni transfer olmasına rağmen ilk maç öncesi UEFA’ya bildirilmemesi sebebiyle karşılaşmada forma giyemeyecek olması önemli bir eksiklik olarak göze çarpıyor.

Eğer Trabzonspor, Ruzomberok’u eleyerek tur atlar ise bir sonraki turda Wisla Krakow – Rapid Wien eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Trabzonspor’un Avrupa kupalarındaki 150 maçlık geçmişinde 55 galibiyet, 37 beraberlik ve 58 mağlubiyet bulunuyor. Bu maçlarda rakip fileleri 192 kez havalandıran bordo-mavililer, kalesinde ise 205 gol gördü.

Sonuç olarak, Trabzonspor’un Avrupa Ligi 2. eleme turundaki rövanş maçı oldukça kritik bir öneme sahip. Takımın performansı ve kazanma isteği, tur atlamak için belirleyici olacaktır. Taraftarların da desteğiyle, umut verici bir sonuç elde edilmesi hedefleniyor. Karşılaşmanın heyecanla beklenen sonucunu görmek için taraftarlar, maçın başlamasını sabırsızlıkla bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Trabzonspor, Ruzomberok’u Ağırlıyor: Avrupa Ligi 2. Eleme Turu Rövanşı için Tüm Detaylar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin