1. Haberler
  2. Spor
  3. Trabzonspor, Sivasspor Açılış Maçında Karşı Karşıya!

Trabzonspor, Sivasspor Açılış Maçında Karşı Karşıya!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2024-2025 sezonunun ilk haftasında Süper Lig’de Trabzonspor, Sivasspor’a konuk olacak. Mücadele, Yeni Sivas 4 Eylül Stadı’nda oynanacak ve beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayımlanacak. Saat 19.15’te başlayacak olan maçı hakem Cihan Aydın yönetecek.

Trabzonspor ile Sivasspor arasındaki bu maç, iki takımın lig tarihinde üçüncü kez açılış maçında karşı karşıya gelmesi anlamına geliyor. İlk kez 2007-2008 sezonunda Trabzon’da oynanan açılış maçında Sivasspor, hükmen galip gelmişti. O maçta, Trabzonspor’un 1-0’lık üstünlüğü devam ederken saha olayları nedeniyle karşılaşma hükmen Sivasspor lehine sonuçlandı. 2009-2010 sezonunda ise Sivas’ta oynanan maçı Trabzonspor, 2-1 kazanarak açılış maçını galibiyetle tamamlamıştı.

Bu sezonun ilk haftasında tekrar karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor ve Sivasspor’un daha önce oynadığı maçlarda her iki takımın da birer galibiyeti bulunuyor. Maç öncesi muhtemel 11’ler ise şu şekilde olacak; Sivasspor: Nikolic, Alaaddin, Poungouras, Radakovic, Uğur, Özkan, Charisis, Pritchard, Emrah, Menig, Manaj; Trabzonspor: Uğurcan, Malheiro, Mendy, Savic, Barisic, Okay, Ozan, Bardhi, Visca, Trezeguet, Draguş.

Taraftarlar, heyecanla beklenen mücadeleyi takip etmek için stadyumlara akın edecek. Her iki takım da sezonun ilk haftasından galibiyetle ayrılarak iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Maç sonunda hangi takımın sahadan galip ayrılacağı merakla beklenirken, futbolseverler büyük bir heyecanla maçın başlamasını bekliyor. Süper Lig’de heyecan dolu maçlar devam ederken, Trabzonspor ve Sivasspor arasındaki mücadele de bu heyecana heyecan katacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Trabzonspor, Sivasspor Açılış Maçında Karşı Karşıya!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin