1. Haberler
  2. Spor
  3. Trabzonspor Süper Lig Üçüncülük İddiasını Güçlendiriyor!

Trabzonspor Süper Lig Üçüncülük İddiasını Güçlendiriyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor, Süper Lig’in 35. haftasında Samsunspor karşısında üçüncülük iddiasını güçlendirmek istiyor. Bordo-mavililerin galibiyeti ve rakiplerinin puan kaybetmesi durumunda Trabzonspor avantaj elde edecek. Süper Lig’in 35. haftasında Karadeniz derbisinde Samsunspor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. 2011-2012 sezonunda küme düşen Samsunspor, bu sezon Süper Lig’e çıkmıştı. Trabzonspor ise 13 yıl aradan sonra resmi maç için Samsun’a gidecek. İki takım arasında Samsun’da oynanan son maç 21 Eylül 2011’de 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı.

Trabzonspor, üçüncülük hedefiyle hareket ediyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde üst sıraları hedefleyen takım, Samsunspor maçını kazanarak bu hedefe bir adım daha yaklaşmak istiyor. Başakşehir’in 52 puanı ve Beşiktaş’ın 51 puanı bulunurken, Trabzonspor üçüncülük için avantaj peşinde. Trabzonspor’un Samsunspor deplasmanından galibiyetle ayrılması ve rakiplerinin puan kaybetmesi durumunda büyük bir avantaj elde edecek.

Sakatlığı nedeniyle Gaziantep FK maçında forma giyemeyen Eren Elmalı, Samsunspor maçında oynamaya hazır. Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın Eren’e şans vermesi halinde takımda yer alabilecek. Trabzonspor’un güçlü kadrosu ve hedefleri doğrultusunda Samsunspor maçına iddialı çıkması bekleniyor. Maçın sonucu üçüncülük yarışının kaderini etkileyebilir.

Trabzonspor’un Süper Lig’deki performansı ve güçlü kadrosu, üçüncülük hedefine ulaşma konusunda umut veriyor. Rakiplerinin puan kaybetmesi durumunda büyük bir avantaj elde edecek olan Trabzonspor, Samsunspor maçına galibiyet için motive olmuş durumda. Taraftarların da desteğiyle zorlu mücadelede üç puanı hedefleyen Trabzonspor, üçüncülük iddiasını sürdürme konusunda kararlı. Maçın sonucu, Süper Lig’in üst sıralarındaki takımlar arasındaki yer değişikliklerine neden olabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Trabzonspor Süper Lig Üçüncülük İddiasını Güçlendiriyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin