1. Haberler
  2. Spor
  3. Trabzonspor Transfer Çılgınlığı! Samuel Gigot ve Cihan Çanak Yolda!

Trabzonspor Transfer Çılgınlığı! Samuel Gigot ve Cihan Çanak Yolda!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor, transfer döneminin ilk gününde hızlı bir başlangıç yaptı. Geçtiğimiz sezonu Süper Lig’de 3. sırada tamamlayan ve UEFA Avrupa Ligi’ne katılmaya hak kazanan Trabzonspor, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirdiği açıklamada Anthony Nwakaeme, Borna Barisic, John Lundstram, Denis Draguş ve Ozan Tufan ile transfer görüşmelerine başladığını duyurdu. Bu beş transferin ardından ise Samuel Gigot ve Cihan Çanak’ı kadrosuna katmaya çok yaklaştığını açıkladı.

Trabzonspor, transfer çalışmalarında hız kesmeden devam ediyor. Karadeniz ekibi, Fransız stoper Samuel Gigot için Marsilya ile anlaşma sağladı. 30 yaşındaki stoper için 3.8 milyon euro artı bonuslar karşılığında Marsilya ile anlaşma sağlandı. Transferin resmiyet kazanması için oyuncunun ikna edilmesi bekleniyor. Geçtiğimiz sezon Marsilya formasıyla 33 maça çıkan ve 3 gol atan Gigot, Trabzonspor’un savunmasını güçlendirecek önemli bir takviye olacak.

Ayrıca, Belçika’nın Standard Liege takımında forma giyen genç yetenek Cihan Çanak’ı da transfer listesine ekleyen Trabzonspor, toplam 3 milyon euro karşılığında Belçika kulübüyle anlaşma sağladı. 19 yaşındaki hücum oyuncusu geçtiğimiz sezon 31 maçta forma giyerken 2 asist yapmayı başardı. Ayrıca Türkiye Ümit Milli Takımı’nda da başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken genç yetenek, Trabzonspor’un geleceğe yönelik planlarında önemli bir rol oynaması bekleniyor.

Trabzonspor, transfer döneminin ilk gününde 5 futbolcuyu KAP’a bildirerek taraftarlarını heyecanlandırmıştı. Bu transferlere ek olarak Samuel Gigot ve Cihan Çanak’ın da kadroya katılma ihtimali bordo-mavili taraftarları sevindirdi. Transfer faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Trabzonspor’un, yeni sezonda daha güçlü bir kadroyla mücadele etmeyi hedeflediği görülüyor. Taraftarlar, yeni transferlerin takıma katkı sağlayacağına ve başarılı bir sezon geçireceklerine inanıyor. Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi’nde de başarılı olması için transfer çalışmalarına ara vermeden devam etmesi bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Trabzonspor Transfer Çılgınlığı! Samuel Gigot ve Cihan Çanak Yolda!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin