1. Haberler
  2. Spor
  3. Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turunda Hangi Hakeme Emanet Edildi?

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turunda Hangi Hakeme Emanet Edildi?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Slovakya ekibi Ruzomberok’a konuk olacak. Maçı, Almanya Futbol Federasyonundan Bastian Dankert yönetecek. Abdullah Avcı’nın yönetimindeki Trabzonspor, Ruzomberok ile karşı karşıya gelecek. Dankert maçta düdük çalacak ve yardımcılıkları Lasse Koslowski ve Rene Rohde yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi Timo Gerach olacak. Maç, 25 Temmuz Perşembe günü MFK Futbol Stadı’nda oynanacak.

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu maçı için Slovakya’da bulunan Ruzomberok, ev sahibi olarak karşılaşmaya çıkacak. Trabzonspor ise deplasmanda mücadele edecek ve Abdullah Avcı’nın takımı, maçta Alman hakem Bastian Dankert’in yönetiminde olacak. Dankert’in yardımcılıklarını Lasse Koslowski ve Rene Rohde yapacak. Maçta dördüncü hakem ise Timo Gerach olacak.

Trabzonspor’un Avrupa Ligi’ndeki bu kritik maçında, Alman hakem Bastian Dankert görev yapacak. Abdullah Avcı’nın takımı, 25 Temmuz Perşembe günü MFK Futbol Stadı’nda Slovakya ekibi Ruzomberok’a konuk olacak. Maç öncesinde UEFA, Dankert’in yanında yardımcı hakem olarak Lasse Koslowski ve Rene Rohde’yi görevlendirdi. Dördüncü hakem ise Timo Gerach olacak.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Ruzomberok ile karşılaşacak. Maç, 25 Temmuz Perşembe günü MFK Futbol Stadı’nda oynanacak. Alman hakem Bastian Dankert, karşılaşmanın hakemi olacak. Dankert’in yanında yardımcı hakem olarak Lasse Koslowski ve Rene Rohde görev yapacak. Dördüncü hakem ise Timo Gerach olacak. Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, Ruzomberok karşısında mücadele edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turunda Hangi Hakeme Emanet Edildi?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin