1. Haberler
  2. Spor
  3. Trabzonspor’da Hoca Arayışı: Şenol Güneş mi, Fatih Tekke mi?

Trabzonspor’da Hoca Arayışı: Şenol Güneş mi, Fatih Tekke mi?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi’nden Rapid Wien’e karşı aldığı mağlubiyetle elendi ve Konferans Ligi’nde de mücadele edemeyecek duruma geldi. Bu başarısızlığın ardından takımın başındaki Abdullah Avcı’nın geleceği belirsiz hale geldi. Geçen sezon Bjelica’nın ardından başlayan 2. dönemine 12 Ekim 2023’te imza atan Avcı ile fesih görüşmeleri başladı.

Abdullah Avcı’nın alacağı tazminat konusunda ise henüz net bir bilgi bulunmamaktadır. Tecrübeli çalıştırıcının hak edişlerini mi yoksa sözleşmesi sonuna kadar mı alacağı belirsizdir. Trabzonspor yönetimi ise Avcı’nın ardından yerli bir teknik adamı göreve getirme fikrine sıcak bakmaktadır.

Yönetim içerisinde iki farklı görüş bulunmaktadır. Bir kısım yöneticiler Şenol Güneş ismi üzerinde uzlaşırken, diğer kesim Fatih Tekke’yi tercih etmektedir. Şenol Güneş’in Beşiktaş’tan ayrılmasından sonra boşta olduğu ve uzun süredir Trabzon’da bulunduğu belirtilmektedir. Fatih Tekke ise Alanyaspor’un başında ve sezon sonuna kadar kontratı devam etmektedir.

Fatih Tekke’nin Trabzonspor’a gelmesi durumunda Alanyaspor yönetiminin onay vermesi gerekmektedir. Ancak, Tekke’nin sözleşmesinde “Trabzonspor isterse, serbest kalır” şeklinde bir madde bulunmamaktadır. Bu nedenle Trabzonspor yönetiminin Tekke’yi ikna etmesi gerekecektir.

Teknik adam konusunun belirsizliği devam ederken, Pazar günü oynanacak Eyüpspor maçı öncesinde durum netleşmeyebilir. Eğer hoca konusunda karar milli araya bırakılırsa, yarınki lig mücadelesinde takımın başında yardımcı hocalardan İhsan Derelioğlu’nun olması beklenmektedir. Trabzonspor yönetimi, yeni teknik direktörü belirlerken dikkatli bir karar süreci yaşamaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Trabzonspor’da Hoca Arayışı: Şenol Güneş mi, Fatih Tekke mi?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin