1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Trafikte Bıçaklı Kavga ve Büyük Kavga!

Trafikte Bıçaklı Kavga ve Büyük Kavga!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün akşam saatlerinde Küçükçekmece D-100 bağlantı yolunda meydana gelen olayda, bir araç sürücüsü iddiaya göre kendisine yol vermeyen bir aracı takip ederek aracın önünü kesti.

Araçtan inip önünü kestiği otomobile doğru yürüyen saldırgan önce cebinden bıçak çıkardı ve ardından otomobilin açık olan camından sürücüye bıçakla saldırdı. Saldırgan elindeki bıçakla aracın kaportasına da zarar verdi. Bu anlar trafikteki başka bir sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Ümraniye’de yaşanan bir diğer olayda bir otomobil sürücüsü, trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsünün kırmızı ışıkta durduğu sırada yanına gelerek küfretmeye başladı. Yanında bulunan şahıs da bıçak çekerek motosikletli gence ‘Seni ikiye bölerim’ diye tehdit etti. Saldırgan motosiklete vurdu ve motosikletlinin üzerine yürüdü. Kavga çevredekilerin müdahalesiyle son buldu.

Beşiktaş’ta dün gece saatlerinde meydana gelen bir olayda otobüse binen bir yolcu, şoföre “Araç Zincirlikuyu’dan geçer mi?” diye sordu. Şoför soruyu, aracın Taksim’e gideceğini belirterek yanıtladı. Yolcu aynı soruyu tekrar sorduğunda şoför aynı cevabı verince yolcu tepki gösterdi. Sözlü tartışmanın ardından yolcu otobüs şoförüne tokat ve yumrukla saldırdı. Yolcunun saldırısı sonrası otobüs, park halindeki taksi ve motosiklete çarptı. Kavga otobüsteki yolcuların araya girmesiyle sona erdi. Otobüs şoförüne yapılan saldırı ise otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Trafikte Bıçaklı Kavga ve Büyük Kavga!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin