1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Tramvay Ambulansta Çarptı, 4 Yaralı!

Tramvay Ambulansta Çarptı, 4 Yaralı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun’un İlkadım ilçesinde bir duraktan kalkan tramvay, yolun karşısına geçmeye çalışan ambulansa çarptı. Devrilen ambulansın içindeki 3 sağlık çalışanı ve 1 yolcu yaralandı.

Kaza, İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi Gar Kavşağı’nda gerçekleşti. İddiaya göre, Atatürk Bulvarı üzerinden Fuar Caddesi istikametine gitmeye çalışan İbrahim Ceylan’ın kullandığı 55 AJH 197 plakalı ambulans, Gar durağından çıkan vatman Sinan E. yönetimindeki tramvayla çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle ambulans devrildi. Kazada yaralananlar arasında ambulans sürücüsü İbrahim Ceylan, sağlık çalışanları Şeyma Suay Çiftçi ve Erdi Kazer ile tramvay yolcusu Mehmet Eşici bulunmaktaydı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri yolun trafiğe kapatılmasını sağlarken, sağlık ekipleri yaralılara olay yerinde müdahale etti ve ardından Gazi Devlet Hastanesi’ne sevk etti. Tramvaylar kısa bir süre ters istikametten seferlerine devam etti.

Ambulansın bir düğün salonundaki bir vaka için olay yerine giderken kaza meydana geldi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tramvay Ambulansta Çarptı, 4 Yaralı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin