1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Trump’a Suikast Girişimi! Kampanya Direktörü Şok İtiraflarını SÖZCÜ TV’ye Anlattı

Trump’a Suikast Girişimi! Kampanya Direktörü Şok İtiraflarını SÖZCÜ TV’ye Anlattı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uluslararası kamuoyu, 5 Kasım’da yapılacak başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçilerin adayı olan Donald Trump’a yönelik suikast girişimiyle çalkalanıyor. Katıldığı bir miting sırasında kulağından vurularak yaralanan Trump’ın kampanya direktörü Luis Quinonez, suikast girişimini SÖZCÜ TV’ye anlattı. Trump’ın sürekli ölüm tehdidi aldığını belirten Quinonez, her gün alınan çirkin mesajlar nedeniyle Trump’ın ve ailesinin ölümle tehdit edildiğini açıkladı. Amerika’nın eskiden bu tür olaylara şahit olmadığını belirten Quinonez, ülkenin böyle bir yer olmadığını vurguladı. Suikast girişiminin ardından Beyaz Saray’ın olayı ‘meydana gelen olay’ şeklinde tanımlamasına tepki gösteren Quinonez, suikast girişiminin gerçek olduğunu ve Beyaz Saray’ın bu durumu inkar etmesinin doğru olmadığını belirtti.

Olayın panik yaratmadan kontrol altında sonuçlandığını dile getiren Quinonez, insanların paniklememesinin olası bir izdihamı önlediğini ifade etti. Trump’ın suikast girişiminin olduğu akşam bir kampanya etkinliğine gitmek istediği ancak doktorların izin vermediği bilgisini paylaşan Quinonez, Trump’ın kendisine güçlü olmaları ve devam etmeleri yönünde sürekli mesajlar attığını aktardı. Ayrıca Quinonez, Trump hakkında açılan federal dava dosyasının bir yargıç tarafından reddedildiğini ve suçlamaların düşürülmesi durumunda şaşırmayacaklarını belirtti.

Gelişmelerin ardından, uluslararası basının ilk elden bilgi sahibi olması için SÖZCÜ TV’nin önemine vurgu yapan Quinonez, Avrupa’da yayın yapacak olan kuruluşun kendileri olacağını belirtti. Suikast girişimi sonrasında Trump’ın aldığı desteğin arttığını ve güçlü bir şekilde devam ettiğini aktaran Quinonez, olayın ciddiyetinin farkında olduklarını ancak Trump’ın kararlılığının herhangi bir saldırıyla durdurulamayacağını söyledi. Sürekli ölüm tehditleri aldıklarını, ancak Trump’ın bu tehditlere boyun eğmeyeceğini ve halka verdiği sözleri yerine getirmeye devam edeceğini ifade etti.

Son olarak, yaşanan olayın Amerika için bir dönüm noktası olabileceğini belirten Quinonez, ülkenin bu tür şiddet eylemlerine karşı daha dikkatli olması gerektiğini vurguladı. Trump’ın attığı her adımın titizlikle incelendiğini ve güvenlik önlemlerinin en üst seviyeye çıkarıldığını söyleyen Quinonez, gelecek günlerde yaşanabilecek olası tehditlere karşı her türlü hazırlığın yapıldığını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Trump’a Suikast Girişimi! Kampanya Direktörü Şok İtiraflarını SÖZCÜ TV’ye Anlattı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin