1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. TSK PKK’nın insanlık dışı eylemleri karşısında müdahale ediyor

TSK PKK’nın insanlık dışı eylemleri karşısında müdahale ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Irak’ın kuzeyindeki birçok köyü işgal eden, köyleri ateşe veren ve sivil halkın yaşamını tehlikeye atan terör örgütü PKK’nın insanlık dışı eylemlerine devam ettiği belirtildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin başarılı operasyonları karşısında tutunamayan bölücü terör örgütü, Metina ve Gapnerk Dağı arasında bulunan köylerdeki mabetlerin yakınında mühimmat depoları oluşturdu. Buna göre, Dergele köyündeki caminin her iki tarafında mühimmat depoları tespit edilmiş ve terör örgütü bu depoları havaya uçurmuştur. Miska köyündeki kilise çevresinde de benzer mühimmat depolarının bulunduğu belirtilmiş, hatta kilisenin yakınındaki bir evde tonlarca patlayıcı madde, mühimmat ve silahların depolandığı ve bu malzemenin tuzaklandığı bilgisine ulaşılmıştır.

Mühimmat deposuna dönüştürülen kilisenin yakınındaki evin durumu hakkında yerel yönetim ve Peşmergenin bilgilendirildiği açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin bölge halkının güvenliğini sağlamak adına bu tür mekanlara dikkatlice müdahale ederek imha ettiği vurgulanmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TSK PKK’nın insanlık dışı eylemleri karşısında müdahale ediyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin