1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. TSK ÜSTLENDİĞİ TÜM GÖREVLERİ BAŞARIYLA YERİNE GETİRİYOR, TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SÖZDE LİDERLERİ GERİ BÖLGELERE KAÇTI

TSK ÜSTLENDİĞİ TÜM GÖREVLERİ BAŞARIYLA YERİNE GETİRİYOR, TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SÖZDE LİDERLERİ GERİ BÖLGELERE KAÇTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler başkanlığında gerçekleştirilen video telekonferans toplantısında, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu, Bakan Yardımcıları Alpaslan Kavaklıoğlu, Bilal Durdalı ve Celal Sami Tüfekci gibi isimlerin katılımıyla terörle mücadele başta olmak üzere devam eden faaliyetler hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Bakan Güler, Türk Silahlı Kuvvetlerinin üstlendiği tüm görevleri başarıyla yerine getirdiğini vurgulayarak, Romanya ve Bulgaristan ile birlikte oluşturulan Mayın Karşı Tedbirleri Karadeniz Görev Grubu’nun deniz güvenliğini sağlamak amacıyla aktif hale geldiğini duyurdu.

Son zamanlarda terör örgütüne katılımların azaldığını ve teslim olan terörist sayısının arttığını belirten Bakan Güler, terör örgütü liderlerinin geri bölgelere kaçtığı bilgisini paylaştı. Mehmetçiğin çelik pençesi altında ezileceklerini söyleyen Bakan Güler, terörle mücadelede kararlılıkla devam edeceklerini ifade etti. Ayrıca, terör örgütünün Suriye’de yapay terör devleti kurma çabalarını reddettiklerini ve halkın iradesinin tutsak edilmesine izin vermeyeceklerini vurguladı.

Orman yangınlarının söndürülmesi için gereken desteği verdiklerini açıklayan Bakan Güler, helikopterler ve yangın söndürme araçlarıyla yangınlarla mücadele ettiklerini belirtti. Ayrıca, dost ve müttefik ülkelerle ilişkilerin geliştirilmesine önem verdiklerini ve bu çerçevede ziyaretler gerçekleştirdiklerini aktardı. Kıbrıs Barış Harekâtının 50’inci yıl dönümünü kutlayacaklarını ve iki devletli çözüme yönelik duruşlarının devam edeceğini dile getirdi.

Bakan Güler, kahraman Mehmetçiklerin her göreve azim ve kararlılıkla yaklaştıklarını vurgulayarak, tüm silah arkadaşlarına başarılar diledi. Son olarak, Mehmetçiklere ve görevlerinde başarılar dileyen Bakan Güler, herkesi selamladı ve açıklamaları sonlandırdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TSK ÜSTLENDİĞİ TÜM GÖREVLERİ BAŞARIYLA YERİNE GETİRİYOR, TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SÖZDE LİDERLERİ GERİ BÖLGELERE KAÇTI
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin