1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. TSK’dan Terörle Mücadeleye Süratli Harekat!

TSK’dan Terörle Mücadeleye Süratli Harekat!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Savunma Bakanlığı, terörle mücadele konusunda yeni bir açıklama yaptı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Metina bölgelerinde tespit ettiği 14 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde belirlediği 2 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Terörle mücadelede kararlılıkla devam edileceği vurgulandı.

Bakanlık açıklamasında, “Öngörülemez, Alışılmadık, Süratli ve Sürekli!” ifadelerine yer verildi. Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütlerine karşı yürüttüğü operasyonların kararlılıkla sürdüğüne dikkat çekildi. Irak ve Suriye’deki terör unsurlarına karşı aldıkları önlemlerle terörün kaynağında yok edilmesi için operasyonlara devam edileceği belirtildi.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Türk Silahlı Kuvvetlerinin gerçekleştirdiği operasyonlarla ilgili bilgiler paylaşıldı. Ayrıca, operasyonlara ilişkin görseller de paylaşılarak kamuoyu bilgilendirildi. Açıklamada, terörle mücadele konusundaki kararlılık ve azmin devam edeceği vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TSK’dan Terörle Mücadeleye Süratli Harekat!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin